Archive

11 maj Elas

Fleksibilitet
i metermål

En stærk onlineprofil til
en stærk spiller i tekstilindustrien.

Kunden

ELAS A/S er en erfaren leverandør og udvikler af elastiske og uelastiske bånd. ELAS råder over en komplet maskinpark i Herning og Letland, som dækker alle produktionsfaser fra flet, vævning og hækling til farvning, rotationstryk og pakning.

 

Fra tidligere at have produceret smalle elastiske bånd i metermål til tekstilbranchen udvikler ELAS i dag en bred palette af produkter i tæt samarbejde med kunder i forskellige brancher, fx medico/industri, fashion samt skræddersyede projekter til mange industrier.

Opgaven

 • At afdække interessenter og målgruppers behov

 

 • At styrke ELAS´ synlighed, at kommunikere værditilbuddene og fremme vækstmuligheder på eksportmarkedet inden for målgrupperne: medico/industri og fashion samt at udvikle customiserede løsninger til mange brancher.

 

 • At lede og udføre designprocessen fra første ide til implementering af færdig online platform.

Løsningen

En online branding platform version 2.0, som sikrer at ELAS´ kommunikation til omverdenen modsvarer samme høje standard, som de produkter ELAS udvikler og leverer.

 

Et responsivt website, som i billeder og tekst fortæller historien om ELAS og virksomhedens produkter.

 

Markante ikoner med reference til ELAS-logoet hjælper brugerne med at navigere rundt på siden, og nemt finde relevante oplysninger.

 

Websitet er bygget i WordPress,  og der er skabt er unikt ELAS design.

“Hos ELAS har vi mange års erfaring med at udvikle elastiske og uelastiske bånd. Vi er en dansk producent og udviklingspartner med et globalt udsyn. DESIGN CONCERN har hjulpet os med at kommunikere vores budskab via vores nye hjemmeside, så nu er vi blevet endnu mere synlige på eksportmarkedet.

Anders Boll, Adm. direktør

Nu får vi henvendelser fra hele kunder i hele verden, de finder vores billeder på nettet og mailer til os, at de vil have noget i samme retning.

Kresten Karlsen, COO.Archive

11 maj Dalum Landbrugsskole

En ny generation
af landmænd

Multisite til international skole i historiske rammer

Kunden

Dalum Landbrugsskoles bygninger blev grundlagt tilbage i efteråret 1862 af den berømte højskolemand Christen Kold. Sammen med Grundtvig udviklede han den danske højskole. I dag kommer folk rejsende fra hele verden for at se Kold’s historiske lokaler.

 

Den 5. juli 1886 blev selve Dalum Landbrugsskole indviet og  d. 4. november 1886 bød man de første 32 elever velkommen. Så der er tale om en skole med lange traditioner og som skolens første forstander Jørgen Petersen’s sagde: “Aldrig færdig – men altid på vej”.

 

Dette er stadig skolens motto. I dag tilbydes landbrugsuddannelser til såvel danske som internationale elever fra hele verden – og det er også muligt at holde konferencer på et historiske sted.

 

Derfor var det også på sin plads at gentænke skolens digitale kommunikation.

Opgaven

Design Concern blev bedt om at udvikle et nyt brugervenligt website,  der tydeligt kommunikerer Dalum Landsbrugsskole tre tilbud i det 21. århundrede:

 

Kvalitets-uddannelse af danske landmænd, internationale kurser og uddannelser til landmænd fra hele verden samt ikke mindst muligheden for at benytte de attraktive og historiske omgivelser og konferencefaciliteter, som findes på stedet.

 

Gennem tæt samarbejde med Dalum Landbrugsskole blev det besluttet, at designe og udvikle en tre-i-en løsning, så alt kan vedligeholdes gennem een platform, selv om der er faktisk er tale om tre forskellige websites:

 

Dalum Landbrugsskole

Dalum Academy of Agricultural Business

Dalum Konferencecenter

Løsningen

Med fokus på at skabe et online univers, der tydeligt kommunikerer de tre afdelingers forskellige budskaber og tilbud, har Design Concern leveret et responsivt multisite, så de forskellige målgrupper får netop den information, de har brug for.

 

Igennem projektet har det været vigtigt, at Landbrugsskolen, Academy of Agricultural Business  og Dalum Konferencecenter tydeligt afspejler de samme grundværdier, men stadig differentierer sig fra hinanden. En fælles overordnet designlinje blev udviklet for at sikre genkendelighed og design DNA.

 

Der er blevet arbejdet i typografi og farver, struktur og layout og sidst, men ikke mindst, bruger-rejse og oplevelse. Og så er tre-i-en løsningen nem at vedligeholde for skolen.

 

Se websites her:

www.dalumls.dk   

www.dalumls.com 

www.dalumk.dk 

Dalum Landbrugsskole

“Loren ipssm. jkdkalk fjaksdj akjdælakjdflkjasæfjdsaælkfjdæsla kjaælksjfæklajdfælkasjfælkajf j kjaslædfjlkf akjfælksa aksfj aklsfjd æalkfjdsækjaælkfd akjfæakjfdælkafjd ælkajsæfdlkjasælkfj alkfj fjafælkdsjflka jdfælksajfæka

 

Kommunikationsansvarlig S S.Archive

28 aug Kondrup&Co

Create value.
Achieve growth.

Corporate identitet til startup og vækst
On- og offline

Kunden

Kondrup&Co er startet af Allan Kondrup, som har mange års erfaring med at skabe udvikling og vækst i danske og internationale erhvervsvirksomheder.

 

Kondrup&Co tilbyder startups og smv’er at hjælpe med at skabe værdi og vækst gennem forretningsudvikling, internationalisering og organisationsudvikling.

Opgaven

At udvikle et nyt brand, corporate identitet og et online univers.
Design Concern har bl.a. arbejdet med flg. opgaver:

 

 • Navne- og logo design
 • Visuel identitet
 • Produkt ikoner
 • Visitkort
 • Responsivt website

 

Se websitet her: www.kondrup.co

Løsningen

Den nye identitet afspejler en erfaren og uptodate virksomhed med et klart budskab. Der skal skabes merværdi. Logoet fik derfor en klar og enkel form, et markant bogstavmærke i sort med det gule &-tegn. &-tegnet symboliserer samarbejde og dét ekstra man får med, når samarbejder med konsulenthuset Kondrup&Co. Der er desuden udviklet markante produktikoner, som symboliserer de forskellige  ydelser som Kondrup&Co tilbyder.

 

I tæt samarbejde fik vi styr på form og indhold på den nye hjemmeside, så den nemt og hurtigt fortæller, hvad kan forvente af et samarbejde med Kondrup&Co.

iconsbyDesignCOncern
logodesign by Design Concern

Hos Kondrup&Co vil vi gerne skabe fokuseret vækst på B2B-markedet gennem rådgivning og tæt samarbejde. Vi gør en forskel for startups og smv’er og giver yder dét ekstra, som gør forskellen. Vi valgte fra starten at arbejde med designvirksomheden Design Concern, som har udviklet vores visuelle identitet og website. Vi var på bølgelængde med det samme – de har lyttet til vores ønsker, har givet modspil og sparring – og vi står med et markant resultat, som vi er rigtig glade for.

CEO, Allan KondrupArchive

10 dec Enagi

Ekstra energi
i hverdagen

Kunden

ENAGI behandler fluorit krystaller og gør dem stærkere, så de konstant genererer ny energi. Produkterne kan bruges af både private og til professionelle, der arbejder med menneskers udvikling. ENAGI kan bruges på mangfoldige måder til at tilføre god energi, fx til butikker, Spa hoteller og andre arbejdspladser, der gerne vil fylde deres lokaler, personale, gæster og kunder med gode vibrationer.

Opgaven

ENAGI ønskede at skabe mere opmærksomhed omkring deres produkter, samt at udvide deres brand med et produkt bestående af krystalliseret krystaller, som kan placeres forskellige steder på kroppen. Denne sten har samme effekt ENAGIS krystaller, forskellen er blot at den er behagelig i brug, da den ingen skarpe kanter har.

Design Concern har udviklet følgende opgaver for ENAGI:

 

 • produktdesign
 • brochure
 • brugsanvisning
 • designoplæg til website

Løsningen

Design Concern designede og udviklede produktet med krystaller, som nu også er en del af ENAGIS sortiment. Der blev ligeledes udarbejdet en brochure der fortæller om ENAGIS filosofi og produkter, samt layoutet et ny website, der matcher ENAGIS univers. Der er skabt en sammenhæng og rød tråd mellem ENAGIS visuelle profil og produkter.

 
GOOD VIBES WHEREVER YOU GO

“Vi har gjort fluorit krystal stærkere så du kan føle dig stærkere.Ved at behandle fluorit krystaller så de konstant genererer ny energi skal de ikke renses eller genoplades og kan nemt bruges i hjemmet, på arbejdspladsen, på farten, i rum og på kroppen til at få mere energi, klarhed, balance, styrke og indre ro.

Med dens nye egenskaber finder og renser krystallen automatisk urenheder og ubalancer, du skal bare placere den i et rum eller på kroppen – så gør den resten af arbejdet.”

 Archive

Zipper AS icon by designconcern

24 okt Andersen & Stender

Tekstiltilbehør 
i verdensklasse

Rebranding, synlighed, konkurrencekraft
Vinder af GOOD DESIGN AWARD 2019
SHORTLISTED til Danish Design Award 2019

Kunden

Andersen & Stender har siden 1939 leveret tilbehør til mode- og tekstilindustrien i Danmark.

 

I dag samarbejder Andersen & Stender med verdens førende leverandører indenfor tekstiltilbehør. Det betyder at virksomheden kan tilbyde en meget stor viden om fx indlægsmaterialer, lynlåse, knapper, labels, sytråd og andre tilbehørsprodukter til beklædningsindustrien.

 

Med Andersen & Stender som partner, er kunder sikret adgang til de nyeste og bedste produkter – på de bedste betingelser, og så hviler man i øvrigt ikke på laurbærrene.  Se mere om projektet som modtag støtte fra Væksthus Midt.

 

Se link til artikel vaekstjylland_boersen_A&S

Opgaven

Adm. direktør Jacob Ryssel har overtaget ledelsen af Andersen & Stender, og har set et behov for at opdatere virksomhedens design og kommunikation.

 

I tæt samarbejde med medarbejdere, kunder og leverandører blev Design Concern hyret til at opdatere og styrke brandet med flg. tiltag:

 

 • Workshop og User Journey
 • Brandingstrategi
 • Kommunikationsplan
 • Logo og payoff
 • Visuel identitet
 • Brandbook
 • Produktikoner
 • Responsive website og – shop
 • Ikoner
 • Seo – søgemaskineoptimering

 

Se brandbooken her

Løsningen

Gennem en indledende kommunikationsworkshop og efterflg. kommunikationsplan blev flg. udarbejdet:

 

En opdateret visuel profil med nyt logo, der matcher Andersen & Stenders DNA og som appellerer til tekstil- og modeindustrien. Det nye logo er enkelt og stærkt, og signalerer stabilitet, troværdighed og kvalitet.

 

Afdækning af brugerbehov og user journeys – og på baggrund heraf blev hjemmesiden designet og udviklet. Med sin overskuelige og enkle opsætning inspirerer og oplyser hjemmesiden om de mange muligheder med produkter fra Andersen & Stender. Desuden findes en webshop, hvorfra man kan bestille tekstiltilbehør.

 

Du kan se hjemmeside og webshop her.

Andersen & Stender - icons by design concern
Andersen & Stender Logo designed by Design Concern

“Fra at have levet ‘stille men godt’ i mange år, er vi nu klar med en brandstrategi, der tydeligt viser, hvem vi er, og hvad vores kunder får ud af at indgå et partnerskab med os. Og det giver allerede resultater: ‘Det går supergodt for os. Vi har trofaste kunder blandt kendte danske tøjbrands, og vi er i øjeblikket i dialog med flere interessante kunder end nogensinde tidligere. Samtidig er det blevet lettere at rekruttere nye, dygtige medarbejdere, og det vil bidrage til at fremme virksomhedens vækst.
Adm. dir. Jacob Ryssel.Archive

baltseaniorworkshop

23 okt BaltSe@nior

International
Virtual Library

Udvikling til seniorer

Projektet

BaltSe@nior er et samarbejde mellem en række skandinaviske og baltiske partnere, som adresserer emnet: Smarte løsninger inden for møbler og interiørprodukter til den voksende befolkning af ældre.

 

Målet er at udvikle en platform, hvor virksomheder får adgang til viden og resultater fra både projektet men også andre forskere og eksperter til udvikling af deres egen forretning – bl.a. viden om målgruppens behov og hvordan man kan udnytte potentialet i denne købekraftige, voksende målgruppe. Ældre i dag har i langt højere grad en holdning til, hvilke produkter de ønsker sig og hvad de skal kunne og hvordan de skal se ud end tidligere generationer af ældre, hvorfor det er vigtigt med viden om ældres behov og ønsker.
Projektets partnere kan ses her.

 

BaltSe@nioR er medfinansieret af den Europæiske Unions Regionale Udviklingsfond og er et projekt under programmet Interreg Baltic Sea Region.

Opgaven

Baltse@nior er et Interreg Baltic Sea Region projekt, som har til formål på tværs at landene der grænser op til Østersøen, at støtte og hjælpe møbel- og interiørvirksomheder med viden, værktøjer og metoder til at udvikle og markedsføre produkter overfor den voksende befolkning af ældre. Projektet bygger videre på et tidligere BSR Stardust Pilot projekt.

 

Opgaven går ud på at designe og udvikle et såkaldt Virtual Library, en vidensplatform hvor designere, studerende, forskere og virksomheder kan finde og dele inspiration og viden om udvikling af produkter til seniormålgruppen.

Løsningen

På basis af viden fra spørgeskemaundersøgelser blandt de forskellige målgrupper (de dannede grundlag for vores use case beskrivelser) og user journey workshops har Design Concern designet og udviklet en webbaseret vidensplatform: Balt Se@nior Virtual Library.

 

Balt Se@nior Virtual Library er opbygget i Umbraco og er  stedet at søge og dele viden om seniorer og om udvikling af produkter og møbler til seniorer.
Platformen er målrettet møbelproducenter, designere, udviklere, forskere og virksomheder, som skal udvikle møbler som varetager seniorers særlige behov. Platformen skal præsentere viden og data fra hele regionen og også gerne andre steder fra.
Her er udviklet et Virtual Library hvor du kan dele dokumenter og skabe et forum hvor du kan kommunikere direkte med andre brugere.

 

Du kan se platformen her: www.baltsenior.com

Balt Se@nioR Logo

Med BaltSeanior-platformen har vi fået et brugervenligt forum, hvor partnere fra de baltiske lande kan vidensdele i forbindelse med udvikling af produkter til seniorer.

 

Projektleder, Joan KnudsenArchive

digitalledelseskultur_visuelidentitet_designconcern

23 okt Digital Ledelseskultur

Udvikling,
udvikling,

udvikling…

Visuel identitet og website

Projektet

For at sikre at Danmark får fuldt udbytte af den digitale omstilling lancerer Erhvervsstyrelsen nu en række initiativer, der skal løfte Danmarks digitale potentiale. Det er særligt mikro-, små- og mellemstore virksomheder som er i fokus, for selv om virksomhederne allerede er godt med på den digitale bølge, er konkurrencen både benhård og global.

 

Ét af disse tiltag er projektet ”Digital Ledelseskultur”, der over de næste tre år inviterer over 1500 ledere og nøglemedarbejdere igennem et kompetenceskabende forløb, der fokuserer på, hvad der til skal til for at skabe en digital virksomhedskultur.

 

Se mere i linket til PRESSEMEDDELSE_DIGITAL LEDELSESKULTUR

Opgaven

At udvikle en visuel identitet samt en digital platform, hvor virksomheder kan finde information om de kompetenceskabende forløb.

 

Platformen skal informere om forløbene, hvor en eller flere fra virksomhedens ledelse og/eller nøglemedarbejdere kommer til at arbejde nogle af  flg. emner:

 

 • Hvad er digitalisering og hvorfor er det vigtigt for vores virksomhed
 • Hvordan løfter vi en digital strategi, som giver os en stærkere differentiering i markedet
 • Hvem er konkurrenterne i den digitale økonomi?
 • Hvor hurtigt skal vi handle?
 • Hvad er værdien af digitalisering i vores virksomhed?
 • Hvilke kompetencer har vi brug for?
 • Hvordan påvirker virksomhedens digitalisering kunderne?

Løsningen

Design Concern vandt opgaven og har udviklet et visuelt univers, som består af logo, typografi og farver: Logoet symboliserer byggeklodser, som former en videnstrappe, man stiger op ad. Bomærket er cirkulært, en arketypisk form for noget som aldrig står stille men som ruller fremad – mod nye mål for digitaliseringshøjde. Til bomærket er valgt en turkis og en aubergine farve som i kombination giver en visuel kontrast og en friskt look.

 

Der er desuden udarbejdet et brugervenligt website, som formidler hvordan deltagelse i Digital Ledelseskultur vil styrke de digitale kompetencer for ledere og nøglemedarbejdere. Målet er at opnå digital forretningsudvikling, digital handel, e-eksport osv. Websitet vil løbende bliver udviklet i projektets 3-årige periode.

 

Websitet er bygget i CMS systemet WordPress og er selvfølgelig mobil-venligt, så det automatisk tilpasser sig til brugerens skærmstørrelse.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt national projektleder Lifestyle & Design Cluster står i spidsen for et konsortium med en samling erhvervsakademier, universiteter, brancheorganisationer, klynger og innovationsnetværk med flere, som alle har det til fælles, at de har massiv erfaring med digitalisering og ledelse.

 

Projektleder, Heidi SvaneArchive

Room8 web

26 sep ROOM8

Visuel identitet 
til livsstilbutik

Logo, identitet og website til ROOM8

Kunden

ROOM8 er en kæde af detailbutikker i Aarhus, Odense og Viborg. Hos ROOM8 ønsker de at sætte fokus på det unikke hjem, og tilbyder interiør i alt fra lysestager, til småmøbler og solafskærmning.

 

ROOM8’s strategi er at forhandle unikt interiør som du kun kan få hos ROOM8. Virksomheden sætter desuden en ære i at tilbyde matchende gardiner og solafskærmning efter mål, så de passer som hånd i handske til dit hjem.

Opgaven

At skabe en moderne identitet, hvis rene linjer og udtryk har rødder i den skandinaviske enkelthed.

 

At udvikle et payoff-system, der tiltaler forbrugeren på en imødekommende og uhøjtidelig facon. ROOM8 ønsker, at man skal både skal føle sig hjemme og føle hyggen i deres univers – som navnet antyder, her har du fundet den ultimative roommate.

 

Identiteten skal udrulles på et responsivt website samt en brugervenlig shop, på butiksfacader, biler, bæreposer, hangtags, i annoncer – og alle andre steder, hvor du møder ROOM8.

Løsningen

Det visuelle univers har et enkelt nordisk udtryk med en afrundet typografi som virker blød og hyggelig. I kontrast her til benyttes en skarpt skåret typografi med forskellige vægte, som anvendes som forklarende payoff-system, fx Livsstil til dine vinduer og rum.

 

Der er lagt vægt på en uhøjtidelig og nærværende kommunikation, som highlighter det essentielle i budskabet. Payoff-systemet skaber klare visuelle tekstbilleder, der let kommunikerer de ønskede budskaber til kunden.

 

En dyb blågrøn nuance samt en lysere variant er udvalgt som primære identitetsfarver: elegante og diskrete – og som samtidig lader de mange forskelligeartede produkter i shoppen få frit spil.
For ROOM8 har DESIGN CONCERN udviklet følgende:

 • Responsivt website med shop
 • Logo og visuel identitet
 • Pay-off system
 • Diverse identitetsmaterialer
 • Prismatch Plus ikon
 • Hangtags, annoncer, poser
 • Subbrands

Design Concern har opfyldt vores ønske om en identitet med rødder i den nordiske og skandinaviske designtradition. Vi er glade for det enkle udtryk og måden vi visuelt kommunikerer på. Websitet er super brugervenligt og viser vores produkter på en flot overskuelig måde.Archive

panoramatravel visual identity

07 sep Panorama Travel

Oplevelser
ud over alle grænser

visuel identetet og website til start up – Panorama Travel

SEO-indsats på siden har medført følgende resultater

Tallene er sammenholdt foregående periode på Google Analytics

220%

Stigning i antal brugere

200%

Stigning i antal sessioner

130%

Stigning i antal sidevisninger

Kunden

Panorama Travel er et specialiseret og ungt rejsebureau, der tilbyder nye oplevelser og indsigt gennem både kultur- og naturrejser.

 

Rejsebureauet er etableret at de to erfarne rejseledere, Søren Bonde og Rasmus Nielsen ud fra filosofien om, at de største oplevelser ofte finde i de små og nære ting. Derfor inkluderer Panorama Travels rejser oftest møder med lokale familier og et lokalt projekt, som støttes direkte af rejsebureauet.

Opgaven

Da Søren og Rasmus etablerede Panorama Travel havde de et ønske om hurtigt at få skabt et visuelt univers og en digital platform, som kunne afspejle Panorama Travels DNA.

 

DESIGN CONCERN blev bedt om at udvikle et markant, visuelt univers samt et website, som kunne understøtte Panorama Travels filosofi om at skabe nye  rejseoplevelser ud over alle grænser.

Løsningen

Den visuelle identitet
De vandrende ben i logoet visualiserer, at man flytter sig både fysisk og mentalt, når man rejser med Panorama Travel. Farvepaletten i logo og på website er afstemt med farverne i naturen.
Det visuelle univers udfolder sig på website og SoMe, påvisitkort, på messer, på kuffertmærker, T-shirt og alle ander steder, hvor Panorama Travel er synlige.

 

Det digitale møde
Websitet er designet og udviklet, så det både inspirerer og guider brugerne til nye oplevelser og rejsemål. Det er informativ, overskueligt og brugervenligt. De forskellige visuelle effekter og store flotte billeder fortæller spændende historier om, om hvilke spændende rejser, der venter ude i verden.

 

Se hjemmesiden her

Panorama Travel

Hos Panorama Travel har vi fokus på at skabe rejseoplevelser ud over alle grænser. Det skal være en oplevelse, der flytter noget for vores kunder.
Vi valgte fra starten at arbejde med designvirksomheden Design Concern, som har udviklet vores visuelle identitet og vores website, som forstod vores budskab og designede en visuel identitet og et website, der understøtter vores mission. Kort sagt har vi fået en rød tråd igennem alt, hvad vi kommunikerer.”

 

CEO Søren Bonde, Panorama Travel

Oplevelser udover alle grænser med Panorama Travel

Redesign af navigation og rejsesider, har medvirket til følgende resultater

Tallene er sammenholdt med foregående periode på Google Analytics

21%

Stigning i antal sider pr. session

79%

Stigning i antal af gns. sessionsvarighed

5%

Fald i
afvisningsprocentArchive

occlude designed by Design Concern

23 aug Occlude – klar, parat, start up

Klar, parat,
start-up

Occlude okklusionstræningsudstyr

Kunden

Såvel topatleter som alle andre får ind imellem skader, der skal genop­trænes effektivt og nænsomt. Det er noget, Thomas Cortebeeck har stor viden om og erfaring med.

 

Da han gik med planer om at starte virksomheden Occlude, var det med ønsket om at gribe det lige så topprofessionelt an, som når man træner topatleter: med dedikation, grundighed og baseret på best practice – for på denne måde at opnå de allerbedste resultater til gavn for både brugere og Occlude.

 

Opgaven

Design Concern blev bedt om at designe logo og visuel identitet. Der var samtidig også brug for hjælp til at designe okklusionsmanchetter, som er nemme og sikre at anvende, og som gør genoptræning skånsom og effektiv.

 

I tæt samarbejde med Occlude gik Design Concern i gang med at designe okklusionstræningsmanchetter, som delvist afklemmer blodtilførslen, så musku­laturen hurtigere udtrættes. Dermed er det muligt at arbejde med lavere belastninger end i traditionel tung styrketræning – en effektiv behandling som bl.a. benyttes af fysioterapeuter i den professionelle rehabilitering.

 

Effekten er veldokumenteret ved forskning – en viden, som skulle formidles på en brugervenlig og saglig måde. Dels gennem website, men også via video, på messer og via udførlige brugervejledninger.

Løsningen

Logo og visuel identitet
Logoet visualiserer en blodåre, hvor blodtilførslen delvist afklemmes. Farven er naturligvis rød – den arketypiske farve for blod, men med et lysere tvist.
Den visuelle identitet rummer bl.a. visitkort, bannere og plakater, manualer og emballager mv.

 

Produktdesign
Okklusionsmanchetterne har et varmepræget Occlude-logo, som markerer hvor man regulerer lufttilførsel for det rette tryk. Manchetterne kan rulles sammen og fås i tre forskellige størrelser til overarm og lår. Farver indikerer størrelsen. Der følger en mesh-pose med, så det er nemt at hænge produkterne op i træningslokalet, hvor manchetterne benyttes.

 

Webdesign og videoer
Der er udarbejdet design til webshop samt videoer, der viser hvordan produkterne benyttes i træningssituationer.

 

Emballager og brugervejledninger
Design Concern har ligeledes udarbejdet emballager og brugervejledninger – og sammen med Occlude sikret, at der går en rød tråd igennem både design af produkter og i den visuelle kommunikation.

Occlude logo

Først og fremmest tak for hjælpen med at få realiseret vores projekt. Det er blevet lige som vi håbede på, og vi har allerede fået meget ros. Vi er meget tilfredse, og det er vores kunder heldigvis også.

 

Partner, Thomas Cortebeeck • #
 • #
 • #
 • #