AJ Stole – AVANTI sædesystem

AJ stole - avanti sædesystem

17 feb AJ Stole – AVANTI sædesystem

Når fleksibilitet
er standard

Justerbart sædekoncept til el-kørestole – AJ Stole

Kunden

AJ Stole A/S har produceret modulære sædesystemer til kørestole siden 1981. Alle dele er udviklet med fokus på funktionalitet, design, individuelle indstillingsmuligheder og høj kvalitet.

 

AJ Stole leverer et bredt sortiment samt individuelt tilpassede løsninger til brugere med særlige behov.

Opgaven

At udvikle et fleksibelt sædesystem, som kan tilpasses store såvel som små brugere. Komfort og æstetik skal forenes i ét og samme sæde – et sæde som samtidig skal være nemt at indstille af plejepersonale, teknisk personale og forhandlere.

 

Sædesystemet skal kunne monteres på langt de fleste kørestolsfabrikater og ændrede markedsvilkår betyder, at komponenternes pris skal minimeres.

Løsningen

Avanti by AJ er skabt i tæt samarbejde med både brugere, eksperter og fagspecialister. Sædekonceptet møder en ny dagsorden, hvor høj funktionalitet, kvalitet, komfort, æstetik og pris går op i en højere enhed.

 

Sædet kan reguleres i både bredde og dybde – og det fleksible, patenterede hofteled sikrer, at ryglænet naturligt følger kroppens ergonomi, når det lænes frem og tilbage.

 

Avanti by AJ er et modulært og ergonomisk sædekoncept, som kan konkurrere på både design, fleksibilitet, komfort og pris. Med sit enkle design lever sædet op til selv de mest krævende brugeres behov.

Avanti logo - AJ stole

Modularitet, konkurrencedygtig pris og et lækkert design, det er hvad vi har opnået med udviklingen af Avanti by AJ kørestolssædet – i eet og samme produkt. Med det nye design har vi tilpasset os internationale markedsvilkår – og nu er vi på vej ind på nye eksportmarkeder.

Bent Nielsen, CEO, AJ Stole

Der vi har vist stolene og setet til nå har det blitt veldig godt mottatt og våre selgere er begeistret og gleder seg til å komme i gang.

Matin Pedersen, Product Manager, Varodd  • #
  • #
  • #
  • #
  • #