Areo

Responsive hjemmeside til Areo

20 feb Areo

Nemt og effektivt

Find og beregn prisen på dit nye AREO gulv

Kunden

AREO har mere end 25 års erfaring med fugefri gulvbelægninger.

 

AREO leverer kunststofbelægninger i polyuretan, epoxy, acryl, flydemørtel, fugefri terrazzo og forskellige løsninger til afslibning af beton.

 

AREO har blandt andet lavet gulvene på Den Blå Planet, Your Rainbow Panorama i ARoS Kunstmuseum, hos Carlsberg samt selve membranbelægning på ankerblokkene på Storebælt.

Opgaven

At skabe en online serviceplatform, som gør det nemt at finde netop det gulvsystem, der passer til kundens behov:

 

Både kunder og medarbejdere skal kunne finde information om AREOs gulvsystemer via et indbydende og brugervenligt website, der gør hverdagen nemmere for AREO’s medarbejdere, og som sikrer en bedre slutbrugeroplevelse.

 

Platformen er baseret på open-source WordPress CMS, og er naturligvis responsive, dvs. siden tilpasser sig den aktuelle skærmstørrelse som brugeren benytter.

Løsningen

Et intuitivt website med flere interessante funktionaliteter:

 

– Prisberegneren guider brugeren igennem en række valg, som til sidst munder ud i et prisoverslag.

 

– Fildelingssystemet giver personalet nem adgang til interne dokumenter. Dette er løst med en visuel brugergrænseflade som giver brugeren en god og nem adgang til håndtering af filer.

 

– Produktfiltreringsløsningen ”Find dit gulv” gør det muligt at finde netop det gulv som egner sig til specifikke behov ud fra en række parametre.

Areo logo

Med ”Find dit gulv” kan vores kunder nemt finde det gulvsystem, som egner sig til netop deres behov, uanset om det er til private eller erhverv. Vores nye website gør dagligdagen lettere for vores sælgere, da kunderne nu selv kan beregne prisoverslag via prisberegneren. Og kunderne kan beregne prisen, når det passer dem.

Jens Hougaard, CEO, Areo  • #
  • #
  • #
  • #
  • #