ARVL Partners

Food to Market strategy

10 dec ARVL Partners

Strategi-
konsulenter
i afsætning af
fødevarer og

consumer goods

Kunden

ARVL Partners er stiftet i 2020. Men selv om brandet og virksomheden er ny, er det erfarne kræfter, der står bag virksomheden.

 

ARVL Partners består af strategikonsulenter, der er specialiseret i afsætning af fødevarer og consumer goods på det nordiske marked.

 

ARVL bistår aktører fra alle led med strategi, Go-to-market, Commercial Excellence og Venture/M&A.

Opgaven

Der var brug for en stærk visuel identitet, der afspejler det nordiske afsæt og som understreger navnet, som er en sammentrækning mellem ARV og AVL.

 

Danmark har en fødevarehistorie, der går langt tilbage og det var et ønske, at man også i det visuelle udtryk kunne favne det historiske perspektiv kombineret med det moderne.

 

Der er udviklet et skalerberbart website hvis primære funktion, er at give et klart og tydeligt indblik i hvem ARVL Partners er og hvad virksomheden tilbyder.

Løsningen

Et af de helt bærende elementer i identiteten er typografien og den grønne farve.

 

Der er valgt en serif-typografi, der binder bro mellem det nye og det gamle. Logoet er designet med udgangspunkt i typografien og samme typografi fungerer desuden som et bærende grafisk element på websitet.

 

Websitet er opbygget så det nemt kan udvides med flere sider, som virksomheden vokser sig større og får nye behov.

Jeg søgte et bureau med strategisk design som kerne. Jeg havde selv en klar idé om udtryk, stil og tone og havde behov for at få det omsat i en stilren og autentisk visuel identitet og et website, som udtrykker ARVL’s afsæt og fokus. Design Concern tilgik opgaven med præcis den ydmyghed, designfaglighed og intuitive forståelse for ambitionen, som jeg håbede. Jeg er super tilfreds med resultat og har sat pris på et inspirerende og ukompliceret samarbejde.
Nicolai Bargholz, Managing Partner  • #
  • #
  • #
  • #
  • #