Zen Company

kokoro_DC-dogbed

16 aug Zen Company

Bæredygtigt
design til hunde

Kokoro hundekurv med aktivt kul

Kunden

Zen Company brænder for, bæredygtighed, sundhed og velvære. Virksomheden er startet af de to vietnamesere Mia og Linh. også kendt fra tv-programmet Løvens hule.

 

Zen Company producerer miljø- og allergivenlige produkter udvundet af 100% organiske og kemikaliefri råvarer. Heriblandt restaffald fra produktion af babmbusmøbler. Bambusresterne brændes til aktivt kul, som på helt naturlig vis fjerner fugt og lugt i omgivelserne.

Opgaven

At udvikle en serie af miljøvenlige Kokoro hundekurve, som indeholder aktivt kul samt at udvikle et logo til Kokoro-brandet.

 

Det aktive kul fjerner naturligt fugt og lugt fra hunden.

Løsningen

Design Concern har designet en serie af hundekurve, som indeholder aktivt kul. Det aktive kul er placeret i den udskiftelige og bløde madras,hvor de opsuger fugt og lugt,: Derfor er produkter med aktivt kul meget velegnet til at holde luften frisk i boligen. Kullene holder i ca. 2 år, og kan herefter nemt udskiftes.

 

Kurvene, som findes i tre størrelser, er designet med enkle og elegante linjer. Betrækket kan nemt tages af og vaskes. Kurvene fås i tre farver: sort, grå og violet.

Zen Company er startet af det to dygtige iværksætterne Mia og Linh, som kom til Danmark fra Vietnam som 12-årige. I dag har de to driftige kvinder startet flere virksomheder, og i forbindelse med opstarten har design haft et stort fokus. “Det er vigtigt at de ting vi udvikler er gennemtænkte, så såvel funktionalitet som design går op i en højere enhed. Derfor kontaktede vi Design Concern, som har hjulpet os med vores aktiv-kul produkter.”

 

Iværksætter Mia Lee,  Zen Company  • #
  • #
  • #
  • #
  • #