Electrolux

electrolux how to

31 mar Electrolux

Bedre services,
bedre kundeoplevelser

Faldgrupper og nye muligheder, Electrolux

Kunden

 

Et væsentligt succeskriterie for Electrolux er, at gøre livet lettere og bedre for kunderne. Servicedesign hjælper med at afdække faldgrupper og nye muligheder.

Opgaven

At skabe indsigt i brugernes og indretningsarkitekternes forventninger til indretning med Electrolux hvidevarer til køkkenet.

 

At undersøge, hvordan hvidevarer mest optimalt kan tilpasses til forskellige køkkenproducenters kabinetmål, så man opnår en optimalt fungerende og smuk indretning med hvidevarer – hver gang.

At skabe et idekatalog til nye services som skaber bedre brugeroplevelser.

Løsningen

Research af brugerbehov afdækkede, at der manglede tips og vejledning i, hvordan man indretter køkkenet mest hensigtsmæssigt i forhold til Electroluxs hvidevarer.

 

Researchen påviste, at en bedre kommunikation om indretning med Electrolux hvidevarer er nødvendig og at en revision af indretningsservices og kommunikation ud til såvel butikker, indretningsarkitekter og kunder er påkrævet.

Electrolux logo 2015

Researchen har skabt grundlag for et idekatalog med ideer til udvikling af nye målrettede indretningsservices som gør livet lettere for og bedre for kunderne.

 

Electrolux, Fredericia  • #
  • #
  • #
  • #
  • #