E+N

E plus N arkitekter hjemmeside

24 feb E+N

visuel verden 
visuelt univers

E+N Arkitektur – nyt navn, identitet
og website

Kunden

I mere end 50 år har tegnestuen haft navn efter familien Exner, men nu arbejdes der videre under et nyt navn, der signalerer, hvad tegnestuen laver: E+N, Eksisterende plus Ny Arkitektur.

 

I dag er tegnestuen overtaget af partnerne Finn Larsen, Eva Holdgaard Jensen, Kjeld Ghozati og Jesper Back. Tegnestuen står bl.a. bag projekter som Hindsgavl Slot, Koldinghus og Sydbanks Regionskontor i Flensborg.

Opgaven

At designe nyt navn, nyt logo og identitetsprogram, der også inkluderer det digitale univers i form af en hjemmeside, som bl.a. skal formidle de mange kvalitetsbyggerier og restaureringsprojekter.

 

At integrere det særlige E+N forbandtsystem i designet af både logo, identitetsprogram og hjemmesidens opbygning.

Løsningen

Et nyt navn, et enkelt og stærkt logo samt et responsivt website, der afspejler tegnestuens profil og viser de mange flotte projekter. Websitet præsenterer de mange flotte arkitekturløsninger inden for kultur, erhverv, boliger, lærings- og kirkemiljøer samt helhedsplaner.

 

Billederne er det bærende på websitet, her ser og mærker man hvem E+N er og hvad de kan; nemlig arbejde i spændingsfeltet mellem det nye og gamle. Projekterne kan ligeledes downloades som prospekter i pdf-form til brug for referencer og konkurrencer.

E Plus N logo

I forbindelse med generationsskifte var opgaven, at skabe et nyt navn, en ny identitet og et nyt online univers, som vi kunne kende os selv i. Det er lykkedes, og vores navn afspejler det vi arbejder med: arkitektur i spændingsfeltet mellem eksisterende plus nyt. Vores verden er visuel og det nye website viser billeder fra de mange arkitekturprojekter.

Jesper Bach, Partner, E+N  • #
  • #
  • #
  • #
  • #