Gloria Mundi Care – Standing knife

Standing knife

25 feb Gloria Mundi Care – Standing knife

Standing Knife

Designet for alle, Gloria Mundi Care

Kunden

Gloria Mundi Care sælger smukke, funktionelle hjælpemidler på nettet. Virksomhedens filosofi er, at tilbyde værdige løsninger på hverdagens dilemmaer – en velfungerende løsning skal naturligvis se godt ud, og ikke mindst fungere godt for alle uanset funktionsevne.

Opgaven

At designe en ergonomisk kniv, som er nem at gribe om og som kan benyttes af mennesker med få kræfter i fingre og arme – og som samtidig mindsker slid på leddene.

 

Standing Knife udvikles og testes i tæt samarbejde med brugere med og uden nedsat håndfunktion.

Løsningen

Standing knife er en ny type kniv, som både kan stå og ligge. Fra stående position er den særlig nem at gribe om, og skaftet er udformet som en sav. Det betyder man ikke længere behøver at bøje håndleddet, men i stedet kan benytte armkræfterne – og dermed undgå at slide unødigt på håndled og fingre.

 

Standing Knife mindsker slid på hænder og led, den er nem at gribe om og så har den et ergonomisk og skridsikkert greb, som aldrig føles koldt at røre ved.

 

Standing Knife er nomineret til den internationale Design for All Award 2013 og foreligger pt som prototype.

Gloria Mundi Care logo

Den nye innovative Standing Knife er skabt, så den kan bruges af alle – også af brugere med nedsat håndfunktion. Kniven er nomineret til den internationale designpris: Design for All.  • #
  • #
  • #
  • #
  • #