Groovi – nyt brand

Groovi puder på sofa

11 maj Groovi – nyt brand

Rebranding gør hver dag til en groovi dag

Nyt brand får solen frem…

 

Kunden

Juvita Sun Design skifter navn til Groovi – og Groovi bliver det nye brand inden for boligindretning.

 

Groovis mission er at gøre det nemt og inspirerende at indrette boligen.

 

Derfor tilbyder Groovi et helstøbt og trendy koncept, hvor gardiner, tapeter og matchende puder gør det let at skabe en gennemført indretning – med et sortiment, der er nøje udvalgt til det nordiske marked.

 

Indretningskonceptet er suppleret med en service, hvor man gratis kan booke en Groovi-specialist, som rykker ud med vareprøver, råd og vejledning – og så matcher Groovi i øvrigt prisen.

 

Groovis store udvalg kan desuden ses i showrooms over hele landet.

Opgaven

At tranformere Juvita Sun Design via rebranding, og skabe et nyt, nordisk brand med navn og visuel identitet til solafskærmnings-produkter samt puder og tapeter. Med et internationalt islæt – og målrettet kvinder.

 

 • Navnet skal være nemt at udtale, og skal associeres med noget hipt, lækkert og moderne.

 

 • Brandlogoet skal være enkelt og letgenkendeligt.

 

 • Den nye visuelle identitet skal være både stærkt og grafisk i sit udtryk og på samme tid favne både de bløde værdier og den nordiske enkelhed.

 

 • Det digitale univers/hjemmesiden skal være inspirerende og brugervenligt – og med call to actions, så det bliver nemt for kunderne at tage kontakt.

 

 • Online annoncer skal være synlige og appellerende.

 

 • Vi skal skabe flere varme leads via vores hjemmeside.

Løsningen

Navnet faldt på Groovi – et ord med positive associationer og som er nemt at udtale på de fleste sprog.

 

Logoet er skabt i en stærk og letaflæselig typografi, som benyttes i sort samt negativ. Desuden anvendes logoet i lyse farver, som understreger det nordiske univers.

 

Det er udviklet en hjemmeside med flotte inspirationsbilleder og ”call-to-action” knapper, hvor man fx nemt kan booke en gratis groovi-specialist/gardinbus.

 

Der er fokus på at give brugeren et nemt overblik og gøre det både inspirerende og brugervenligt, at navigere rundt på hjemmesiden.

 

Det er desuden nemt at filtrere på de ønskede produkter og se de specifikke muligheder, der knytter sig dertil.

 

Den digitale platform har resulteret i en lang række varme lead og mersalg.

Se websitet her

I forbindelse med rebranding og valgt af nyt navn, Groovi, var det vigtig for os at skabe et nyt brand, designunivers og website, som også er groovi, trendy og velfungerende. Målgruppen er kvinder og rent visuelt skal designet være lækkert for at kunderne køber ind. Og så er det vigtigt at websitet konverterer. Derfor valgte vi samarbejde med Design Concern – og vi er super glade for resultatet.

 

Jørgen Adelgaard, Groovi. ApS

  • #
 • #
 • #
 • #
 • #