Hvidbjerg vinduet

Hvidbjerg Vinduet på iPAD

27 feb Hvidbjerg vinduet

Responsivt
webdesign

Nem og hurtig adgang til informationer

Kunden

Hvidbjerg Vinduet er en af Skandinaviens største selvstændige producenter af miljø- og energirigtige vinduer og døre. Med over 30 års erfaring ligger der vægt bag ordene, når thyboerne fra Hvidbjerg lover bæredygtige løsninger til byggeriet.

Hvidbjerg Vinduets produkter fremstilles på egne fabrikker i hhv. Nors ved Thisted og Hvidbjerg på Thyholm.

Opgaven

At redesigne sitet responsivt, således at man kan tilgå sitet optimalt fra alle platforme. At skabe en god oplevelse, hver gang brugerne besøger sitet. Samtidig skal sitet friske op og gøres mere brugervenligt, dels via visuelle virkemidler og dels via nye nemt tilgængelige funktionaliteter.

Løsningen

I designet af nye website har vi lagt vægt på enkelhed og overskuelighed kombineret med et lyst, venligt og nordisk designsprog. Til det nye site er der desuden designet en række ikoner, der fungerer som hurtig adgang til vigtige informationer.

Funktionaliteten er blevet udvidet. Nu kan kunden fx finde en salgskonsulent hos Hvidbjerg Vinduet ved et enkelt klik, og som en ekstra service til tegnestuer og arkitekter, er det nu muligt at downloade DWG-tegninger direkte fra hjemmesiden.

Hvidbjerg Vinduet logo

Hvidbjergvinduet har både private og professionelle kunder, der søger efter en optimal vinduesløsning på nettet. Derfor er Hvidbjergvinduets webløsning tilpasset, så den vises optimalt på alle platforme og mobile enheder. Det betyder, at kunderne altid præsenteres for et overskuelig og præsentabel hjemmeside – uanset om man klikker ind på siden via sin Smartphone, tablet eller computer. Og det giver tilfredse kunder…  • #
  • #
  • #
  • #
  • #