Kran og Staal

07 dec Kran og Staal

Byggepladsens blæksprutte

Kran og Staal får digital tilstedeværelse

 

Kunden

Kran og Staal er en lille virksomhed, der servicerer kraner og hjælper med diverse opgaver på byggepladsen såsom stålmontage, svejsninger og montage af industrigummi.

 

Som virksomhed går de langt for deres kunder og kan med døgnservice rykke ud og hjælpe uanset tidspunktet. Med næsten 150 års erfaring tilsammen besidder de en høj faglig ekspertise og har derudover gode menneskekundskaber – og kombinationen af disse gør dem i stand til at finde løsninger, der virker.

 

Det vigtigste for dem er at gøre en forskel. Dette gælder både i forhold til deres håndværk, og når de taler med mennesker. Kran og Staal kan nemlig lide deres arbejde, og tror på, at det kan mærkes.

Opgaven

Kran og Staal havde et lille primitivt website med minimal tilgængelighed af information, som Alex Døssing (CEO) ikke havde fået en eneste henvendelse fra.

 

Derfor var opgaven for design concern at lave et nyt onlineunivers, hvor designet bærer præg af industri, men som også udtrykker en varme, da det netop er varme, der kendetegner det fysiske møde med Kran og Staal.

 

Derudover havde virksomheden behov for at digitalisere flere dokumenter, der anvendes på byggepladsen når en kran eksempelvis skal synes. Dette vil både give Kran og Staal et bedre overblik og få dem til at fremstå mere professionelle over for deres kunder. Ligeledes havde Kran og Staal et behov for en online salgsliste for at skabe overblik over, hvad de har leveret og solgt til de forskellige kunder på byggepladsen.

Løsningen

design concern udarbejdede et website, hvor de fire områder, som Kran og Staal opererer indenfor, er inddelt i fire undersider. Websitet tog udgangspunkt i Kran og Staals logo i forhold til valg af farver og typografi.

 

Vi lavede dernæst en loginfunktion til Kran og Staal, hvor der ligger digitale formularer af de dokumenter, som de førhen har udfyldt fysisk. Efter formularen er udfyldt sendes det både til Kran og Staal og kunden, så begge parter har overblik over, hvad der er blevet udført. Dernæst lavede vi en digital salgsliste, hvor Kran og Staal kan udfylde de forskellige varer, de har leveret og solgt til de forskellige kunder. Dette hjælper Kran og Staal med at sikre, at de fakturerer for alt det, de har leveret og solgt.

 

Hele websitet er blevet gjort responsivt, så det fungerer optimalt på samtlige skærmstørrelser. Dette gavner også Kran og Staal, når de selv vil udfylde en formular fra byggepladsen eksempelvis i forbindelse med syning af kraner.

 

Se websitet her.

Vi har fået opgraderet vores hjemmeside, så kunderne kan finde os og så vi får kommunikeret vores kompetencer på bedst mulig måde. Vi er i metalindustrien og er ikke selv så digitalt mindede. Vi har oplevet, at design concern til fulde har forstået vores forretning – og vi har fået en løsning, som vi kan vokse med.
Alex Døssig, ejerleder. Kran og Staal  • #
  • #
  • #
  • #
  • #