Linak – Arbejdsbord

Linak Stockholm Furniture Fair Boomerang

31 mar Linak – Arbejdsbord

Sundere arbejdsdag

Boomerang arbejdsbord – Linak

Kunden

Danske Linak er markedsleder på aktuatorer. Virksomheden anerkendes globalt for høj kvalitet og teknisk avancerede og innovative hæve-sænke løsninger.

 

Dupont Corean er international producent og leverandør at Corean – en ultra stærk og formbart kompositmateriale, som anvendes til mange formål.

Opgaven

Design en sund arbejdsdag. Sådan lød opgaven fra Linak og Dupont Corean.

Hvorfor ikke gøre arbejdsdagen til en del af den daglige motion? Bevægelse er afgørende for et godt og sundt liv.

Det innovative arbejdsbord skal bidrage til at opretholde en sund livsstil – også når man er på arbejde.

Løsningen

DESIGN CONCERN har udarbejdet det sunde hæve-sænke arbejdsbord, Boomerang, som med indbygget wellness switch fortæller, når det er tid til at skifte arbejdsstilling.

Hermed bliver det endnu nemmere at skifte arbejdsstilling i løbet af dagen og mindske slid på kroppen. Med den nye switch, som er integreret i bordet, kan man fx aflæse, hvor lang tid man står op og hvor mange kalorier, der forbrændes. Og så er det lykkedes at skjule det sædvanlige ”ledningsmos”, der opstår altid omkring et arbejdsbord, fordi strømkablet er ført inde i aktuatoren (hæve-sænke mekanismen), og fordi en kabelbakke skjuler ledningsføring til lampe og computer.

Desuden findes en integreret smartphone oplader, hvorved et opladerkabel helt undgås.

Bordet har en svingbar hylde til tasken, så den ikke behøver at ligge og flyde på gulvet. Holderen kan alternativt benyttes til en printer.

Linak logo

Bordet bidrager til en sundere arbejdsdag, bedre trivsel, mindre nedslidning og dermed også mindre fravær på arbejdspladsen. Muligheden for, at brugeren får en påmindelse om at bevæge sig er unik. Desuden er det rart at få ryddet op og skjult diverse ledninger og kabler som jo sædvanligvis giver et rodet indtryk. Og så er det dejlig nemt at oplade sin smartphone. 

Citat: Linak  • #
  • #
  • #
  • #
  • #