MA Teknik

website ma-teknik webdesign

31 mar MA Teknik

Klar til export
med ny e-shop

Brugervenlig webshop til MA-Teknik

Kunden

MA-Teknik A/S er et agenturselskab, som siden 1998 har været en betroet leverandør til olieindustrien, offshore, den petrokemiske- og proces industrien.

 

MA-Teknik A/S besidder en stor viden om de klassificeringer der kan være påkrævet til farlige miljøer, og har gennem årene opbygget en unik knowhow.
De er Skandinaviens førende leverandør af bl.a. flow-målere, rampeudstyr, niveau-målere, sensorer, marinearme m.v.

Opgaven

At skabe en brugervenlig og overskuelig webshop målrettet eksport.  E-shoppen skal være uden betalingsmodul pga. kompleksiteten i de mange af komponenter.

 

Shoppen skal virke som en ordreforespørgsel, hvor MA-Teknik kommer i direkte dialog med kunderne og følger op på individuelle behov og fuldfører ordren manuelt. E-shoppen er et redskab, som skaber overblik hos både kunder og medarbejder, som nemmere trænes i at rådgive om komplekse løsninger.

Løsningen

Webshop til olieindustien for MA-Teknik
Et stemningsfuldt website med dramatiske billeder fra olie, offshore og den petrokemiske industri. Websitet er konstrueret i WordPress med E-shopsystemet WooCommerce. E-shoppen fungerer som en helt almindelig webshop, men i stedet for at betale for varen sendes en ordreforespørgsel til MA-Teknik.

 

Det fremgik hurtigt i processen, at der var behov for at modernisere MA-Teknik’s identitet. Derfor har logoet fået et brush-up og er gjort mere markant, og  tonet i en mørkere og mere maskulin farve.

MA-teknik logo

Design Concern har hjulpet os med en distinkt identitet og hjemmeside der adskiller os fra vores konkurrenter på markedet. Branchen er konservativ, men vi har formået at gøre hjemmesiden både levende og moderne.

 

Peter Rødkjær, CEO MA-Teknik  • #
  • #
  • #
  • #
  • #