master care

Master care idenditet

31 mar master care

Innovativt design
+kommunikation

Strategi, identitet, web og e-shop

Kunden

MasterCARE er ekspert i forflytning – og Danmarks førende producent i forflytnings- og aktiveringshjælpemidler.

 

Master CARE har egen produktion af hjælpemidler og kan derfor hurtigt og effektivt fremstille specialløsninger til kunderne, som tæller både offentlige- og private institutioner samt private brugere.

 

Med nye ambitioner om ekspansion på eksportmarkedet er det nødvendigt at professionalisere branding og kommunikation, og at gentænke virksomhedens historiefortælling og diverse kommunikationsredskaber.

Opgaven

At lede virksomheden igennem en strategiproces, som munder ud i en ny branding- og kommunikationsstrategi med tilhørende kommunikationsplan.

 

At designe og udvikle en række delelementer, som branding og kommunikationsstrategien påpeger.

 

At udvikle en ny corporate identitet med logo, tekster, strategi for sociale medier, hjemmeside med webshop, der henvender sig til såvel private som offentlige kunder.

 

At klargøre MasterCARE til at indtage eksportmarkedet.

Løsningen

MasterCARE er blevet opgraderet til en moderne virksomhed, som imødekommer brugernes forskelligartede behov, og som signalerer professionalisme i alt hvad man gør.

 

Via strategiprocessen, branding og kommunikationsstrategien er der nu skabt klarhed i hele organisationen, så det er blevet nemt og effektivt for MasterCARE, at kommunikere (online såvel som offline) på et niveau, der til fulde matcher det høje kvalitetsniveau, der kendetegner MasterCAREs produkter og services.

 

Løsningen bestod af:

  • Strategiafklaring
  • En branding og kommunikationsstrategi
  • En plan for implementering
  • Et nyt logo, som  symboliserer sammenhold mellem to mennesker, der er fælles om en (forflytnings-)opgave samtidig med, at der via farver og symbolik er fokus på glæde og positivitet.
Master Care logo

Master CARE er Danmarks førende producent i forflytnings- og aktiveringshjælpemidler og har igennem mange år specialiseret sig i forflytning; et område, som de i dag er eksperter i. Med nye ambitioner om ekspansion og eksport har Master Care ønsket at professionalisere sin kommunikation og været igennem en strategiproces, som bl.a. har medført nyt logo, et nyt website og en webshop.  • #
  • #
  • #
  • #
  • #