mp Denmark

31 mar mp Denmark

Strategisk design = vækst

mp Denmark sætter nye fodaftryk

Kunden

Martin Pedersen Strømpefabrik startede i 1937, da fabrikant Martin Pedersen begyndte at producere og sælge mp-kvalitetsstrømper til børn.

 

I årenes løb har virksomheden opbygget en betragtelig know-how om design, pasform og produktion af moderigtige børnestrømper.

 

Strømperne produceres på egen fabrik af ØkoTex-certificerede garner – af så god kvalitet, at familier jævnligt fortæller, hvordan strømperne kan gå i arv fra barn til barn.

Opgaven

Virksomheden har fået ny ledelse og ændrede fokus fra at være traditionel producent til at være markeds- og kundeorienteret.

 

“Vi har et stærkt brand og det skal vi nu styrke via design”, sagde Morten Bundgaard, da han tiltrådte som direktør og medejer.

 

I tæt samarbejde med mp Denmark har DESIGN CONCERN bl.a udviklet flg.:

 • strategisk kommunikationsstrategi og -plan
 • nyt navn
 • visuel identitet
 • responsive website
 • videoer
 • sociale medier

Løsningen

En afklaring af virksomhedens dna – og en strategisk kommunikationsplan målrettet kunder, leverandører og øvrige interessenter.

 

Der er designet et nyt logo med respekt for virsomhedens dna og historie.

 

Der er designet og udviklet en hjemmeside, som både inspirerer og guider slutkunden, men som også rummer en forhandlerside, hvor forhandlere kan finde information og kommunikere med mp Denmark.

Se hjemmesiden her.

 

Der er udviklet corporate videoer, som fortæller om mp Denmark og viser den spændende design- og innovationsproces.

mp Denmark logo

Hos mp Denmark har vi ændret fokus fra at være en traditionel strømpeproducent til at være markeds- og kundeorienteret. I processen har vi samarbejdet tæt med Design Concern og udviklet ny kommunikationsplatform, nyt navn, ny identitet med et tidssvarende logo samt et responsivt site og videoer.
Kort sagt har vi fået en rød tråd igennem alt, hvad vi kommunikerer. Det har skabt stor attention i markedet, nu er vi på forkant – også på det digitale område.

 

CEO Morten Bundgaard, mp Denmark

Video skaber troværdighed

Se videoen om mp Denmark.

Video underbygger den gode fortælling

Se hvordan mp Denmarks nye modestrømper bliver til.

Logoet moderniseres løbende

Et brand skal være stærkt og appellere til målgruppen for at sælge.

Martin Pedersen Strømpefabrik har skiftet navn til det mere mundrette mp Denmark. Det nye navn er både kort og internationalt.

Gennem årene har mp-logoet haft forskellig tidstypiske karaktertræk. I forbindelse med den nye strategi er der udviklet et logo med et enkelt, klassiske og stærkt udtryk. Det nye logo kommunikerer klart og tydeligt og passer til den dynamiske modebranche.

Det nye logo favner en ny tid med respekt for historien og bygger dermed bro mellem det gamle og det nye mp.

Bogstaverne mp er grundlæggeren Martin Pedersens initialer, mens rhombeformen er et arketypisk strømpemønster – begge elementer indgår i det nye logo. • #
 • #
 • #
 • #
 • #