Musholm

Musholm responsive website

25 feb Musholm

Forarbejdning og
salg af ørreder

Website til akvakulturvirksomheden Musholm

Kunden

Musholm A/S er en akvakulturvirksomhed, specialiseret i opdræt, forarbejdning og salg af ørreder og ørredrogn. Produktionen dækker hele fiskens livscyklus fra ægget klækkes til de voksne fisk sættes ud i store net på havbrugene i Storebælt.

 

Cirka 90% af produktionen eksporteres primært til markeder i Fjernøsten, Europa, Rusland, Ukraine og USA.

Opgaven

Et brugervenligt website, hvor slutbrugere, myndigheder og indkøbere fra hele verden nemt kan finde den information, de har brug for.

 

Websitet skal afspejle Musholms målsætning om, at levere sunde fødevarer i form af råvarer af høj kvalitet samt at producere under hensyntagen til det omgivende havmiljø.

Løsningen

Et enkelt og visuelt elegant website i WordPress, hvor de smukke fotos  fra Musholm bugten er det bærende element. Havet og de blå nuancer henleder tankerne på natur, havbrug og friske fisk.

 

Sitet er brugervenligt – og store quick links på forsiden guider hurtigt brugeren hen til det emne, som han / hun søger: fx viden om råvarer eller inspiration fra brugernes egne opskrifter på madretter med ørreder og rogn.

Musholm logo

Musholm A/S er en akvakulturvirksomhed, specialiseret i opdræt, forarbejdning og salg af ørreder og ørredrogn. Produkterne eksporteres til en lang række lande.
Selve produktionen dækker hele fiskens livscyklus fra ægget klækkes til de voksne fisk sættes ud i store net på havbrugene i Storebælt. Musholm fortæller succeshistorien på hjemmesiden…  • #
  • #
  • #
  • #
  • #