Occlude webshop

27 maj Occlude webshop

Webshop til
fagprofessionelle

Occlude – professionelt okklusionsudstyr til professionelle sportsudøvere

 

Kunden

Occlude har haft stor fremgang siden de gik på markedet med deres okklusionsudstyr til professionel rehabilitering og præstationsoptimering.

 

Design concern har fra begyndelsen bistået med udvikling af oklussionsmanchetter, som bruges ifm. med genoptræningen samt udvikling af visuel identitet.

 

Siden blev der afholdt et Sprintforløb, hvor retningslinjerne for et website blev klarlagt og siden udviklet.

 

Se websitet her

Opgaven

Occlude henvender sig til professionelle trænere og fysioterapeuter over hele landet samt Sverige, Norge, Tyskland og Spanien.

 

Derfor er der opstået et behov for at koble en shop på websitet, hvorfra Occlude, nemt kan komme i kontakt med deres kunder og herfra sælge deres produkter.

 

Occlude sætter en ære i at udvikle markedsførende produkter indenfor okklusionstræning. Deres formidling og viden ligger på samme høje niveau som topatleters præstationsniveau, det er derfor  et ønske at shoppen skal afspejle dette.

Løsningen

En shop der på en præsentabel og  brugervenlig måde viser produkterne. Billederne er taget af en professionel fotograf og viser klart og tydeligt hvad man køber – så man føler sig tryg ved at handle fra sitet.

 

Webshoppen er naturligvis skalerbar målrettet brugernes behov.

 

Layoutet af shoppen understøtter den øvrige visuelle identitet og det farveunivers, som kendetegner Occlude.

 

Se webshoppen her

Først og fremmest tak for hjælpen med at få realiseret vores projekt. Det er blevet lige som vi håbede på, og vi har allerede fået meget ros. Vi er meget tilfredse, og det er vores kunder heldigvis også.

 

Partner, Thomas Cortebeeck  • #
  • #
  • #
  • #
  • #