Panorama Travel

07 okt Panorama Travel

Oplevelser
ud over alle grænser

Website – Panorama Travel

Kunden

Panorama Travel er et specialiseret rejsebureau, der tilbyder oplevelser og indsigt gennem rejser. De fokuserer både på kultur- og naturoplevelser.
Panorama Travel har fokus på, at de største oplevelser findes ofte i de små og nære ting. Derfor inkluderer deres rejser oftest møder med lokale familier og et lokalt projekt, som støttes direkte af Panorama Travel.

Panorama Travel er etableret af Søren Bonde og Rasmus Sebastian Nielsen, som begge har mange års erfaring indenfor rejsebranchen som rejseledere og producenter inden for både kultur- og naturrejser.

Opgaven

Søren Bonde og Rasmus Nielsen etablerede i foråret 2016 Panorama Travel med et ønske om hurtigt, at få skabt en platform og et univers hvori Panorama Travel kunne udfolde sig.

DESIGN CONCERN har i den forbindelse bl.a udviklet et responsivt webdesign og en visuel identitet – herunder forskellige designelementer til brug ved bl.a messer og ligende. Derudover har vi også designet nyhedsbrev og grafikker til de sociale medier.

Løsningen

Målet er, at du flytter dig både fysisk og mentalt, når du rejser med Panorama Travel – det symboliserer benene i logoet. Farvepaletten i logo og på website er afstemt med farverne i naturen.

Websitet er designet og udviklet, så det både inspirerer og guider brugerne. Det er informativ, overskueligt og brugervenligt. De forskellige visuelle effekter og store flotte billeder virker appellerende og dragende.

 

Se hjemmesiden her

Panorama Travel

Hos Panorama Travel har vi fokus på at skabe rejseoplevelser ud over alle grænser. Det skal være en oplevelse, der flytter noget for vores kunder.
Vi valgte fra starten at arbejde med designvirksomheden Design Concern, som har udviklet vores visuelle identitet og vores website, som forstod vores budskab og designede en visuel identitet og et website, der understøtter vores mission. Kort sagt har vi fået en rød tråd igennem alt, hvad vi kommunikerer.”

 

CEO Søren Bonde, Panorama Travel  • #
  • #
  • #
  • #