Panorama Travel

panoramatravel visual identity

07 sep Panorama Travel

Oplevelser
ud over alle grænser

visuel identitet og website til start up – Panorama Travel

SEO-indsats på siden har medført følgende resultater

Tallene er sammenholdt foregående periode på Google Analytics

220%

Stigning i antal brugere

200%

Stigning i antal sessioner

130%

Stigning i antal sidevisninger

Kunden

Panorama Travel er et specialiseret og ungt rejsebureau, der tilbyder nye oplevelser og indsigt gennem både kultur- og naturrejser.

 

Rejsebureauet er etableret at de to erfarne rejseledere, Søren Bonde og Rasmus Nielsen ud fra filosofien om, at de største oplevelser ofte finde i de små og nære ting. Derfor inkluderer Panorama Travels rejser oftest møder med lokale familier og et lokalt projekt, som støttes direkte af rejsebureauet.

Opgaven

Da Søren og Rasmus etablerede Panorama Travel havde de et ønske om hurtigt at få skabt et visuelt univers og en digital platform, som kunne afspejle Panorama Travels DNA.

 

DESIGN CONCERN blev bedt om at udvikle et markant, visuelt univers samt et website, som kunne understøtte Panorama Travels filosofi om at skabe nye  rejseoplevelser ud over alle grænser.

Løsningen

Den visuelle identitet
De vandrende ben i logoet visualiserer, at man flytter sig både fysisk og mentalt, når man rejser med Panorama Travel. Farvepaletten i logo og på website er afstemt med farverne i naturen.
Det visuelle univers udfolder sig på website og SoMe, påvisitkort, på messer, på kuffertmærker, T-shirt og alle ander steder, hvor Panorama Travel er synlige.

 

Det digitale møde
Websitet er designet og udviklet, så det både inspirerer og guider brugerne til nye oplevelser og rejsemål. Det er informativ, overskueligt og brugervenligt. De forskellige visuelle effekter og store flotte billeder fortæller spændende historier om, om hvilke spændende rejser, der venter ude i verden.

 

Se hjemmesiden her

Panorama Travel

Hos Panorama Travel har vi fokus på at skabe rejseoplevelser ud over alle grænser. Det skal være en oplevelse, der flytter noget for vores kunder.
Vi valgte fra starten at arbejde med designvirksomheden Design Concern, som har udviklet vores visuelle identitet og vores website, som forstod vores budskab og designede en visuel identitet og et website, der understøtter vores mission. Kort sagt har vi fået en rød tråd igennem alt, hvad vi kommunikerer.”

 

CEO Søren Bonde, Panorama Travel

Oplevelser udover alle grænser med Panorama Travel

Redesign af navigation og rejsesider, har medvirket til følgende resultater

Tallene er sammenholdt med foregående periode på Google Analytics

21%

Stigning i antal sider pr. session

79%

Stigning i antal af gns. sessionsvarighed

5%

Fald i
afvisningsprocent  • #
  • #
  • #
  • #
  • #