Roltec Viper

Roltec Viper el-kørestol

27 feb Roltec Viper

Banebrydende
el-kørestol

Roltec VIPER sætter nye standarder for
forhjulstrukne el-kørestole

Kunden

Danske ROLTEC el-kørestole A/S har siden 1974 produceret elektriske kørestole af høj kvalitet til det danske og udenlandske marked. Kørestole, som også kan forcere ramper og forhindringer – og på samme tid skabe en god oplevelse for brugeren.

Opgaven

Forhjulstrækkeren skal kunne vende og manøvrere under snævre pladsforhold, og omgivelserne skal skånes for skadelige påkørsler. Stolen skal have fremragende køreegenskaber på alle underlag.

 

At idé- og videreudvikle “forhjulstrækkeren”, herunder designdetaljering og formgivning af delelementer.

Løsningen

En brugervenlig el-kørestol, hvor de mekaniske og elektroniske funktioner er opbygget i moduler, så reparatører og andre med teknisk indsigt relativt nemt kan reparere kørestolen.

 

Det redesignede dækskjold beskytter effektivt stolens mekaniske og elektriske dele, og de bløde, elegante linjer er yderst rengøringsvenlige.

 

Skjoldet fungerer samtidig som klemsikring, der forhindrer skader på hænder og fingre under betjening af sædevip og løft.

Roltec logo

ROLTEC VIPER’s udformning er designet af Design Concern A/S, der er anerkendt for deres evner til at forene funktionalitet med elegant design.

 

Thomas Pedersen, salgschef, Roltec Elkørestole A/S  • #
  • #
  • #
  • #
  • #