Sam-System

Sam system website

31 mar Sam-System

Overvågning
til tankbiler

Elektroniske løsninger til olie og
gasindustrien – SAM-SYSTEM

Kunden

Danske SAM-SYSTEM har siden 1972 udviklet og implementeret avancerede elektriske overvågnings- og styresystemer til tankbiler. Blandt kunderne findes eksempelvis en lang række internationale olieselskaber: Esso, BP, Texaco, Shell, Din-X og Hydro.

 

SAM-SYSTEM er udnævnt som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen.

 

Opgaven

At designe en mobilvenlig og brugervenlig hjemmeside, der afspejler SAM-SYSTEM som en seriøs og succesfuld, internationale leverandør af elektriske overvågnings- og styresystemer til tankbiler.

Løsningen

En overskuelig og brugervenlig hjemmeside, som er nem at navigere i og som allerede ved første øjekast afspejler, at vi har med en international leverandør af udstyr til tankbiler at gøre.

 

Hjemmesiden er opbygget så medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere nemt finder de informationer, der behov for.

 

Websitet er bevidst designet med masser af billeder og nedprioritering af tekstelementer, så siden fremstår overskuelig og indbydende. Billeduniverset er samtidig med til at forbedre brugeroplevelsen – uden at gå på kompromis med sidens funktionalitet.

 

Hjemmesiden er opsat i Wordpress CMS.

sam system logo

SAM-SYSTEMs produkter er ATEX og/eller MID (Measuring Instruments Directive) godkendt. Virksomheden har kunder i Skandinavien, England og Tyskland, og flere nye eksportmarkeder er inden for rækkevidde. En professionel digital kommunikation er væsentlig og med den nye hjemmeside er vi kommet op i en ny liga.

Peter Rødkjær, CEO, SAM-SYSTEM  • #
  • #
  • #
  • #