Skanroll – digital kundeoplevelse

Skanroll vil styrke den digitale kundeoplevelse

15 maj Skanroll – digital kundeoplevelse

Transportsystemer
og valser

Website til Skanroll

Kunden

Skanroll A/S har mere end 30 års erfaring som totalleverandør af transportsystemer og specialmaskiner til intern transport til brug i industrien, affaldsbehandling og råstofindvinding.

 

De designer, producerer og implementerer avancerede systemer til kunder både i Danmark og udlandet. Desuden har de produktion af transportruller, valser og tromler på egen fabrik.

 

I dag fremstiller de internt transportudstyr til brug i industrien, ved affaldsbehandling og ved råstofindvinding.

 

Skanrolls motto er: Vi gør det lettere for vore kunder.

Opgaven

Skanroll ønskede sig en ny søgemaskineoptimeret og responsiv hjemmeside samt en brochure, der fortæller om virksomhedens kompetencer,

 

Skanrolls produkter er opdelt i to vidt forskellige hovedområder: Transportsystemer og Transportruller.

 

Derfor er der behov for at kommunikere begge hovedområder og på samme tid sikre nem adgang til den produktkategori, som den besøgende gerne vil vide mere om.

 

Hjemmesiden skal præsentere Skanroll som en samlet virksomhed, men samtidig signalere, at Skanroll opererer indenfor to domæner.

Løsningen

Skanroll sætter en ære i at gøre livet lettere for kunderne. Det gælder i alt hvad virksomheden foretager sig – og nu er turen kommet til virksomhedens online kommunikation, hvor der er skabt en nemt tilgængelig digital kundeoplevelse via det nye webdesign.

 

Hjemmesiden tilgås fra både skærm, tablet og smartphone, og layoutet understøtter den visuelle identitet og det farveunivers, som kendetegner Skanroll. Farverne benyttes ligeledes til at navigere i de to overordnede produktkategorier.

 

Hjemmesiden er  baseret på Wordpress CMS, der gør det enkelt for Skanroll selv at indsætte nyt indhold og derved holde siden opdateret med de nyeste produkter og nyheder.

Se websitet her.

Se brochuren her:

Skanroll transportsystemer

Vi havde brug for en webplatform, som skal gøre det endnu lettere at være kunde hos Skanroll. Vi valgte at samarbejde med Design Concern, som vi havde fået anbefalet. De er specialister i at designe og udvikle brugervenlige webløsninger, der skaber værdi for brugerne – og det passer som fod i hose til Skanrolls filosofi.

 

Inga Kjærgård Andersen, Marketing  • #
  • #
  • #
  • #
  • #