SolutionHouse

CVI websdesign by Design Concern

17 sep SolutionHouse

Med forretningsforståelse
får du de bedste it-løsninger

Nyt website og identitet til aarhusiansk it-hus,
som står bag nogle af Europas største it-løsninger.

Kunden

SolutionHouse har været med på hele it-rejsen og repræsenterer nogle af ERP-branchens allerdygtigste specialister.

 

Alle medarbejdere har rygsækken fuld af erfaring, viden og know-how, så man som kunde altid kan regne med stærke og værdifulde løsninger

 

I huset lever og ånder man for ideen om at implementere netop den systemløsning, som skaber den bedste og mest effektive drift af virksomheden på alle områder – og det gælder både forretningsudvikling og it.

 

Det er et stærkt hold af meget erfarne folk, som har besøgt hver en destination på it-rejsen – helt fra dengang, hvor nogen sagde, at www var en døgnflue.

 

SolutionHouse er i 2010 grundlagt af Niels Erik Petersen, og siden er de tre partnere, Søren Nielsen, Jens Thrane og Nicolai Aistrup Pedersen og adskillige medarbejdere tiltrådt.

Opgaven

Website og identitet til aarhusiansk it-hus:
Når man arbejder med de nyeste trends og teknologier skal det digitale ansigt udadtil ligeledes matche.

 

Og når man samtidig vækster og har store ambitioner, ja så skal den visuelle og digitale kommunikation fungere optimalt.

 

Derfor var vi i samarbejde med SolutionHouse skulle omkring hele viften: Lige fra indledende workshop, design af ny identitet med farvepalette og typografi til online webplatform. Med brugervenlighed og en optimeret brugeroplevelse for øje – for såvel interne som eksterne samarbejdspartnere og kunder.

 

I forløbet har Design Concern bl.a. har arbejdet med flg. opgaver:

 

  • Workshop
  • Visuel identitet
  • Website
  • Responsivt webdesign
  • User Experience

Løsningen

De indledende faser tog sit udgangspunkt i virksomhedens værdier og med udformning af ny kommunikationsstrategi med bureauet Retning. Herefter blev den nye identitet til efter talrige logo-sketches og farveoplæg, hvor vi  sammen med SolutionHouse valgte den retning, der skulle danne grundlaget for hele løsningen.

 

Løsningen skulle bære præg af, at SolutionHouse på mange måder er markant anderledes end sine konkurrenter i en til tider “kedelig” branche. SolutionHouse tilbyder super solutions og tænker ud af boxen, de tør udfordre og løfte barren for sine kunder og for sig selv.

Derfor var det nærliggende, at logoet symboliserer nye ideer, muligheden for at se tingene fra oven – og end viser vejen med super (kompetente) -mænd og -kvinder fra SolutionHouse. Derfor er der også en flig af “Superman-S” i logoet. Den orange symboliserer dynamik og arbejdsglæde, det positive, det udfordrende og det driftige – for sådan er SolutionHouse.

 

Det færdige produkt; et website med dertilhørende identitet, der matcher profilen og kompetencerne, står nu klar til at byde nye kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere velkommen til SolutionHouse.

 

Løsningen har været med til at øge synligheden og værdien af virksomheden. SolutionHouse er efterflg. opkøbt at BE-terna.

Solutionhouse webdesign by designconcern

Solutionhouse står bag nogle at Europas største it-løsninger – det er vi stolte af. Vi er samtidig i vækst og udvider på flere markeder. Derfor var det på tide, at kigge på hvilke signaler vi sender til omverdenen.
Gennem designprocessen har vi, i tæt samarbejde med Design Concern, fundet frem til vores nye visuelle identitet og fået et lækkert online univers, som afspejler hvem vi er i dag. Vi er blevet mere synlige, både over for nye kunder, samarbejdspartnere og kommende medarbejdere. Alt sammen noget som bidrager til vores vækstrejse.

Adm. dir. Niels Erik Petersen

Solutionhouse webdesign and CVI
solutionhouse_webdesign og ID  • #
  • #
  • #
  • #
  • #