Tagarno – MAGNUS HD TREND

Tagarno

31 mar Tagarno – MAGNUS HD TREND

Kun det bedste er godt nok

Digitalt mikroskop, TAGARNO

Kunden

TAGARNO AS har gennem de seneste 40 år udviklet banebrydende digitale kameraløsninger til folk med syns- og læsevanskeligheder – både til brug i private hjem og på arbejdspladsen.

 

I dag arbejder TAGARNO med udvikling af digitale mikroskoper til tre primære målgrupper:
elektronikbranchen, landbrug og til mennesker med synsnedsættelse.

Opgaven

At formgive MAGNUS HD TREND – et avanceret forstørrelsessystem, som kombinerer ultimativ HD billedkvalitet med mikroskopets forstørrelsesoptik.

 

At sikre et brugervenligt design med gnidningsløs betjening, med nem og præcis finjustering af kameraet samt fuldt overblik over betjeningsknapperne på toppen og siden.

Løsningen

En ergonomisk løsning, som sikrer et godt arbejdsmiljø. MAGNUS HD TREND (selve forstørrelsesapparatet), den eksterne skærm samt kontrolboksen kan reguleres uafhængigt af hinanden.

 

DESIGN CONCERN har formgivet forstørrelsesapparatet MAGNUS HD TREND i tæt samarbejde med Tagarnos produktudviklingsafdeling.

Tagarno logo

MAGNUS HD TREND har vundet prisen ”New Product Introduction (NPI) Award” i kategorien ”Rework and Repair Tools” ved IPC APEX-messen i Californien og den russiske pris ”Seal of Excellence” fra Federal Agency for Technical Regulation and Metrology of the Russian Federation.

 

Eli Tømmergaard, TAGARNO  • #
  • #
  • #
  • #
  • #