Tagarno – MAGNUS HD PRESTIGE

Tagarno MAGNUS HD PRESTIGE

28 maj Tagarno – MAGNUS HD PRESTIGE

State of the art

Funktionalitet og design forenes
med Tagarno – MAGNUS HD PRESTIGE

Kunden

TAGARNO AS har gennem de seneste 40 år udviklet banebrydende digitale kameraløsninger til folk med syns- og læsevanskeligheder – både til brug i private hjem og på arbejdspladsen.

 

I dag arbejder TAGARNO med udvikling af digitale mikroskoper til tre primære målgrupper:
elektronikbranchen, landbrug og til mennesker med synsnedsættelse.

Opgaven

At formgive MAGNUS HD PRESTIGE – et brugervenligt forstørrelsessystem, som kombinerer optisk og digital forstørrelse med autofokus og gengivelse i superb HD billedkvalitet.

 

Viden om brugerbehov og ergonomi skal integreres i produktets design, således at nedslidning af brugeren undgås.

 

Produktet skal være stabilt og det skal være nemt at finjustere kameraet. Der skal indbygges LED lys.

Løsningen

Tagarnos ”state of the art” forstørrelsesløsning MAGNUS HD PRESTIGE har fået et kompakt design, som giver optimal stabilitet og dermed forstørrelse uden forvrængning eller forstyrrelser.

 

Produktet er udformet med henblik på god ergonomi, som er med til at sikre, at såvel brugerens øjne, nakke og arme skånes under daglig brug.

 

DESIGN CONCERN har designet forstørrelsesapparatet MAGNUS HD PRESTIGE i tæt samarbejde med Tagarnos produktudviklingsteam.

 

Se løsningen her.

Tagarno logo

MAGNUS HD PRESTIGE er designet i tæt samarbejde med specialister inden for ergonomi. Produktet har autofokus, hvilket betyder mindre slid på øjne, nakke og ryg. Med monitoren placeret 15 grader lavere end brugernes øjne opnås en ideel arbejdsstilling som skåner øjnene. Det indbyggede lys og mikroskopfladens højde betyder, at brugernes armene hviler i en optimal højde.

Eli Tømmergaard, TAGARNO  • #
  • #
  • #
  • #
  • #