Tandlægerne i Vesterbrogade

Tandlægerne i vesterbrogade website

28 maj Tandlægerne i Vesterbrogade

Enkelt og
brugervenligt

Hjemmeside til Tandlægerne i Vesterbrogade

Kunden

Tandlægerne i Vesterbrogade er en tandklinik beliggende i Aarhus centrum. Tandklinikken er en miljø- og allergivenlig klinik. Klinikbeklædning og tekstiler bliver vasket af et vaskeri, som bærer Svanemærket.

 

Klinikken lægger vægt på, at vurdere alle patienter individuelt og give en grundig information om, hvilke behandlingsmuligheder der findes, sådan at patienterne kan træffe et valg på grundlag af en alsidig og saglig information.

Opgaven

At modernisere websitet både teknisk og visuelt i forbindelse med ejerskifte.

 

At designe et mobil-venligt website, hvor brugeroplevelsen er i top, og hvor designet understøtter klinikkens værdigrundlag.

Løsningen

Et mobilvenligt website med fokus på enkelhed og visuel ”renhed”.

 

De stilistiske og stemningsfulde fotos er taget af fotograferne Mark og Bjerre. Enkelheden i layoutet går igen i billederne og skaber harmoni og ro på siden.

 

Markante og enkle ikoner hjælper brugerne med at navigere rundt på siden, og nemt finde de oplysninger, der er brug for – fx. akut behov for hjælp.

 

Websitet er bygget i CMS systemet WordPress og er selvfølgelig responsivt (mobil-venligt), så det automatisk tilpasser sig til brugerens skærmstørrelse.

Tandlægerne i vesterbrogade logo

Som del af en fornyelsesproces,  da vi overtog tandlægeklinikken i 2014, var en opdatering og fornyelse af det eksisterende website, således det både var mere søgevenligt og tilpasset til smartphones og tablets. Vi ønskede endvidere et website der skulle repræsentere vores klinik ved at være æstetisk, klinisk og ren i dets udseende. Samtidig ønskede vi også en løsning, der gjorde det overskueligt og nemt for os selv at lave små ændringer. Design Concern har hele vejen igennem processen forstået vores behov og ønsker til produktet, og løst opgaven yderst tilfredsstillende. Effekten af det nye website kan vi allerede mærke i form af flere henvendelser og øget tilgang af patienter.

 

Tandlæge, Michael Sørensen  • #
  • #
  • #
  • #
  • #