UngLiv.dk

23 dec UngLiv.dk

Livsvejledning
for sårbare unge

Vi har sprintet for et website,
der sætter rammerne for tryghed og omsorg.

Kunden

Som eksperter i arbejdet med terapi til børn, unge og unge voksne har UngLiv.dk sat sit præg på den danske psykologverden – og fra sin hovedafdeling i Ryomgård på Djursland rækker UngLiv.dk en hånd ud til dem, der har brug for det.

 

UngLiv.dk har mange års erfaring med de særlige udfordringer og problemer som et sårbart ungdomsliv kan være præget af.

 

Ungliv.dk arbejder ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme, da denne metode netop matcher børn, unge og unge voksne særligt godt.

Opgaven

Når man arbejder med børn og unge, er en up-to-date online tilstedeværelse en absolut nødvendighed. Hovedfokus for har derfor været at skabe en online platform og visuel identitet, der  fanger og fastholder målgruppen, og hvor brugervenligheden er i top.

 

I tæt samarbejde med UngLiv.dk har Design Concern udarbejdet et nyt website, hvor det er blevet nemt for både børn, unge, pårørende og fagprofessionelle at finde relevant information i et moderne og farverigt univers.

 

Projektet er blevet udarbejdet under et Sprint:Digital-forløb, hvor Design Concern bl.a. har arbejdet med flg. opgaver:

 

  • Facilitering af workshop
  • Visuel identitet
  • Website
  • Responsivt webdesign
  • User Experience

Løsningen

Resultatet er et brush-up af den visuelle identitet samt et website, der henvender sig til de tre målgrupper, børn og unge, pårørende og fagprofessionelle.

Visuel identitet

For at imødekomme ønsket om et moderne udtryk, er der blevet udarbejdet et nyt logo i en ny farveskala og en ny typografi. Logoet tager udgangspunkt i det kendte symbol for psykologi, og har stærke referencer til faget – på samme tid er der blevet foretaget modificeringer, så der også drages paralleller til et barn og en ung.

 

Website

For at sikre, at informationen forbliver relevant for den, der besøger websitet, er der taget udgangspunkt i en 3-deling, som direkte henvender sig til den enkelte målgruppe og styrer brugeren i retningen af det indhold der er relevant for den enkelte.

Websitet har fået nye funktioner og nye er på vej, fx login-system og webinar-platform, som gør siden relevant for fagprofessionelle.

Se websitet her: www.ungliv.dk

UngLiv.dk er en flok dedikerede psykologer, der brænder for terapeutisk arbejde med børn, unge og unge voksne.

Via et designsprint faciliteret af Design Concern fandt Ungliv.dk frem til en ny identitet og et nyt website som skal gøre det nemmere for både unge, pårørende, fagpersoner og personale at finde kvalificeret viden.  • #
  • #
  • #
  • #
  • #