Digital ledelseskultur, smvér

Digital Ledelseskultur - logo designed by Design Concern
Digital Ledelseskultur - logo designed by Design Concern

19 okt Digital ledelseskultur, smvér

Nu kan smvér få hjælp til digitalisering. 36 millioner kroner skal gøre ledere af SMV’er stærkere på digitalisering.

Danmark skal have fuldt udbytte af den digitale omstilling. Danske virksomheder er allerede godt med på den digitale bølge, men konkurrencen er benhård og global.
Af samme årsag lancerer Erhvervsstyrelsen nu en række initiativer, der skal løfte Danmarks digitale potentiale i især mikro-, små- og mellemstore virksomheder. Ét af de tiltag er projektet ”Digital Ledelseskultur”, der over de kommende tre år hiver 1540 ledere og nøglepersoner igennem et kompetenceskabende forløb, der zoomer ind på, hvad der reelt set skal til for at skabe en digital virksomhedskultur for danske firmaer. Til det er der bevilliget 36 millioner kroner.
Bag projektet står projektansvarlig UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt national projektleder Lifestyle & Design Cluster – de står i spidsen for et konsortium med en samling erhvervsakademier, universiteter, brancheorganisationer, klynger og innovationsnetværk med flere, som alle har det til fælles, at de har massiv erfaring med digitalisering og ledelse.

Design Concern vandt udbuddet om design af identitet og website. Du kan se websitet her.  • #
  • #
  • #
  • #