Forretningsudvikling – Digitaliseringsdesign der flytter forretningen

Udvikl din forretning – vi hjælper dig

Der er masser af digitale muligheder, som du kan udnytte.
En smart funktion på din hjemmeside eller en helt ny digital platform, der kan skaleres.
Måske har du en spritny forretningsidé eller brand, som skal sendes rigtigt i markedet.

 

Overvejer du små eller større tiltag?
Måske er du allerede afklaret og parat til start?
Eller er du i tvivl, og har brug for hjælp til at afklare, om dine ideer holder vand?

 

Uanset hvad kræver det kundetilpassede løsninger, som performer
– og dét vil vi gerne hjælpe dig med.

 

Se mulige veje til vækst her og kontakt til en uforpligtende snak…

Digitaliserings-
design flytter
din forretning

 

Skal din virksomhed vækste? Så skal din digitale platform modsvare dine kunders behov – men er du helt skarp på, hvad der virker?

 

Din virksomhed har specialiseret sig. Det har vi også. Din erfaring kombineret med vores indsigt i brugerbehov og digitaliserings-design betyder, at vi udvikler de allerbedste løsninger sammen.

 

Tilgangen er vidensbaseret. Vi optimerer brugeroplevelsen, gør tingene smartere og gavner din bundlinje. På en og samme tid.
Klik på eksemplerne nedenfor og lad dig inspirere…

Du er måske klar til en snak, hvis du kan svare ja til en eller flere punkter:

 

 • Din vækststrategi kræver, at du tager næste skridt i din digitale rejse
 • Din digitale platform skal varetage dine kunders behov – og behovene skal afkodes
 • Du har brug for hjælp til at visualisere, prioritere og udvælge af de rette muligheder i den mest optimale rækkefølge
 • Det er vigtigt at vælge det rigtige system – du har brug for hjælp
 • Du skal kunne vokse med din løsning
 • Designet skal afspejle virksomhedens DNA og kunderne skal nemt kunne finde vej i mulighederne
 • Du prioriterer sikkerhed højt

 

Ræk ud og få en indledende snak om, hvordan du kan gribe processen an.

 

40 62 14 84lks@designconcern.com

Webplatform baseret på kundebehov sikrer vækst

 

Andersen & Stender A/S leverer tilbehør til mode- og tekstilbranchen og andre virksomheder, som bruger tråd, lynlåse mm. i deres produkter.

 

Med ønsket om at understøtte vækst blev virksomhedens behov kortlagt og kunderejsen afdækket. Dermed støbte vi fundamentet for en ny målrettet visuel identitet og webplatform med shop, som nu har skabt høj synlighed og vækst.

 

Og fik endda en international designpris i bagagen, som hjælper med at stille skarpt på Andersen & Stender.

 

Næste eksempel

Webplatform og PIM-system kridter banen af – Worldwide

 

Borum Industri A/S er en af verdens førende inden for udvikling og salg af vejstribemaskiner, som bruges både i byer, på lande- og motorveje samt i lufthavne. Ønsket var, at kunder Worldwide og på tværs af alverdens tidszoner skal kunne tilgå viden om produkter og services døgnet rundt.

 

Sammen skabte vi en ny webplatform med en gennemtænkt sitearkitektur og et design, som er nemt at navigere i. Et integreret PIM-system samler al data ét sted, og gør det nemt at vedligeholde sitet. Det betyder, at al know-how og marketingmateriale altid er opdateret og nemt tilgængeligt for kunder og brugere i hele verden. Når som helst, hvor som helst. Med store besparelse i både tid og penge til følge – og ultraglade kunder og partner.

 

Forrige eksempel

Næste eksempel

Online design sikrer synlighed og vækst

 

Danske SolutionHouse er et IT-hus i vækst. Med etableringen af selvstændig af afdeling i Holland var det på tide, at gentænke virksomhedens egen platform – og skabe et opdateret og brugervenligt univers, som præsenterer virksomheden som en international spiller.

 

De erfarne medarbejdere, huset supermænd og – kvinder fik en opdateret visuel identitet og et lækkert website, der kan skaleres.

 

En stærk og værdiskabende løsning, som helt matcher kunderne behov – og som i øvrigt også kendetegner de løsninger, som SolutionHouse selv leverer.

 

Forrige eksempel

Næste eksempel

Occlude’s genvej til høj konkurrencekraft

 

Occlude udvikler markedsførende okklusionsudstyr til professionel rehabilitering og præstationsoptimering, og blev helt fra begyndelsen hjulpet på vej af Design Concern.

 

Grundværdierne hos Occlude er fortsat kvalitet og brugervenlighed. Next step i den fortsatte vækstrejse var derfor en opgradering af website og webshop, som betyder øget synlighed for virksomheden. Occlude er et eksempel på en startup, som i den grad skyder genvej til høj konkurrencekraft…

 

Forrige eksempel

Designer Lone Storgaard

Lad os tage en uforpligtende snak

 

Måske har du bare brug for en lillebitte, smart digital løsning. Måske skal du have en stor. Det kan også være, at du er i vildrede om, hvad der vil være klogt at tage fat på.

 

Ring til Lone og få en uforpligtende snak om, hvordan du kan udvikle din forretning og hvordan den rette designløsning kan gøre forskellen i netop din organisation.

Om Lone Storgaard

 

Mit navn er Lone Storgaard, og jeg vil meget gerne tage en uforpligtende snak med dig om, hvordan design kan gøre en forskel i netop din organisation.
Jeg har en ph.d. i brugervenlig design og masser af specialistviden og erfaring i, hvordan man afdækker og rammer dine målgruppers behov.
Som grundlægger af DESIGN CONCERN er jeg stolt af, at vores team i tæt samarbejde med kunder og brugere, har udviklet en lang række skræddersyede designløsninger. Løsninger som betyder øget synlighed, konkurrencekraft og ikke mindst vækst for vores kunder.
Det tætte samarbejde har også resulteret i en række internationale priser. Blandt andet fordi vi bruger anerkendte og velafprøvede metoder til at designe vækst. Fx ved at indkredse, hvordan du kan gøre noget på en ny måde, som skaber mere omsætning og indtjening – samtidig et dejligt skulderklap som er til stor gavn for vores kunder.

 

Vores kundeliste er lang. Men frem for at fortælle om den, vil jeg hellere have en snak med dig om, hvordan vi kan dreje på knapperne, så netop din virksomhed fremover udnytter sine muligheder bedst muligt.

 

Ring til mig på tlf. 40 62 14 84 eller skriv til lks@designconcern.com Så aftaler vi et uforpligtende møde med fokus på:

 

 • Den aktuelle situation i din virksomhed.
 • Dine overvejelser om fremtiden – blandt andet digitalisering.
 • Hvilke konkrete designløsninger der kan gøre en forskel for dig.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Og husk: DESIGN CONCERN leverer både små og store opgaver.

Om DESIGN CONCERN

 

DESIGN CONCERN er etableret i 1997 af designer og ph.d. Lone Storgaard. Fra kontoret midt i Aarhus leverer designere, grafikere, webudviklere og andre specialister skræddersyede designløsninger til en lang række brancher. Altid med fokus på synlighed, merværdi, konkurrencekraft og vækst.

 

Siden 1997 har vi hjulpet både private virksomheder og offentlige institutioner med at løse deres designmæssige udfordringer. Vi møder dig lige der, hvor du er. For vi er specialister i at afkode brugerbehov og designe unikke brugeroplevelser til mennesker i alle aldre. Derfor ved vi, hvordan du når ud til din kunde

 

Vi leverer til både små og store kunder. Fra den nystartede iværksættervirksomhed til den store internationale koncern. Private virksomheder og offentlige institutioner.

 

Skræddersyede og brugervenlige løsninger er nemlig vigtigt for alle slags organisationer, som vil vækste.

ER DU KLAR?

 • #
 • #
 • #
 • #