Forretningsudvikling – Pluk de lavthængende frugter

Udvikl din forretning – vi hjælper dig

Der er masser af digitale muligheder, som du kan udnytte.
En smart funktion på din hjemmeside eller en helt ny digital platform, der kan skaleres.
Måske har du en spritny forretningsidé eller brand, som skal sendes rigtigt i markedet.

 

Overvejer du små eller større tiltag?
Måske er du allerede afklaret og parat til start?
Eller er du i tvivl, og har brug for hjælp til at afklare, om dine ideer holder vand?

 

Uanset hvad kræver det kundetilpassede løsninger, som performer
– og dét vil vi gerne hjælpe dig med.

 

Se mulige veje til vækst her og kontakt til en uforpligtende snak…

Pluk de lavthængende frugter

Små digitale greb skaber stor merværdi og gør hverdagen lettere for både din kunde og dig.

 

Lad dig inspirere af, hvad vi har hjulpet andre kunder med – og få hjælp til at identificere og høste dine lavthængende frugter nu…

Se med her, hvis du også vil:

 

 • skabe stor merværdi lynhurtigt
 • knytte din kunde tættere til din virksomhed
 • øge antallet af varme leads
 • mindske antallet af fejl
 • gøre hverdagen nemmere
 • spare tid og omkostninger
 • andre gode ideer du ønsker hjælp til…

 

Kontakt os og del dine tanker, så finder vi ud af om et sprint er noget for DIG og DIN organisation.

 

40 62 14 84lks@designconcern.com

Behovskonfigurator afdækker kundebehov og skaffer varme salgsleads

 

Spangkilde Tekniks leverer katafalker og kistevogne til nordiske kirker. En ny, overskuelig online produktkonfigurator gør det nemt for kunderne at sammensætte og forespørge på den rette kistevogn.
Det betyder også, at sælgerne straks spores ind på kundens ønske – det letter kommunikationen og gør hverdagen nemmere for alle parter.

 

Næste eksempel

 

Nem online bestilling mindsker fejl og sparer både tid og penge

 

Skanroll leverer transportruller og tromler, som fremstilles efter kundens ønsker – og med kort leveringstid.

Nu er det muligt både at forespørge og bestille online. Det sparer tid og mindsker fejl både for kunden og for Skanroll, og det er der rigtig god forretning i for begge parter.

Der arbejdes ligeledes på at benytte de indtastede data som produktionsgrundlag, og dermed gøre hele processen endnu mere smidig.

 

Forrige eksempel

Næste eksempel

Skån miljøet med online brochure

 

Andersen & Stender skåner miljøet og sparer omkostninger til tryksager ved at lægge sin brandbook online. Det betyder tilmed, at kunderne og andre interesserede kan tilgå brandbookén når som helst – og så er det desuden nemt og billigt at opdatere og sprogversionere, som behovet opstår…

 

Forrige eksempel

Næste eksempel

Interaktiv komponentoversigt viser konstruktionsdetaljer

 

Med Skanrolls interaktive komponentoversigt er det nemt at overskue, hvor de enkelte produkter passer i en konstruktion – og en visuel fremstilling betyder at det bliver nemt at kommunikere.

 

Forrige eksempel

Designer Lone Storgaard

Lad os tage en uforpligtende snak

 

Måske har du bare brug for en lillebitte, smart digital løsning. Måske skal du have en stor. Det kan også være, at du er i vildrede om, hvad der vil være klogt at tage fat på.

 

Ring til Lone og få en uforpligtende snak om, hvordan du kan udvikle din forretning og hvordan den rette designløsning kan gøre forskellen i netop din organisation.

Om Lone Storgaard

 

Mit navn er Lone Storgaard, og jeg vil meget gerne tage en uforpligtende snak med dig om, hvordan design kan gøre en forskel i netop din organisation.
Jeg har en ph.d. i brugervenlig design og masser af specialistviden og erfaring i, hvordan man afdækker og rammer dine målgruppers behov.
Som grundlægger af DESIGN CONCERN er jeg stolt af, at vores team i tæt samarbejde med kunder og brugere, har udviklet en lang række skræddersyede designløsninger. Løsninger som betyder øget synlighed, konkurrencekraft og ikke mindst vækst for vores kunder.
Det tætte samarbejde har også resulteret i en række internationale priser. Blandt andet fordi vi bruger anerkendte og velafprøvede metoder til at designe vækst. Fx ved at indkredse, hvordan du kan gøre noget på en ny måde, som skaber mere omsætning og indtjening – samtidig et dejligt skulderklap som er til stor gavn for vores kunder.

 

Vores kundeliste er lang. Men frem for at fortælle om den, vil jeg hellere have en snak med dig om, hvordan vi kan dreje på knapperne, så netop din virksomhed fremover udnytter sine muligheder bedst muligt.

 

Ring til mig på tlf. 40 62 14 84 eller skriv til lks@designconcern.com Så aftaler vi et uforpligtende møde med fokus på:

 

 • Den aktuelle situation i din virksomhed.
 • Dine overvejelser om fremtiden – blandt andet digitalisering.
 • Hvilke konkrete designløsninger der kan gøre en forskel for dig.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Og husk: DESIGN CONCERN leverer både små og store opgaver.

Om DESIGN CONCERN

 

DESIGN CONCERN er etableret i 1997 af designer og ph.d. Lone Storgaard. Fra kontoret midt i Aarhus leverer designere, grafikere, webudviklere og andre specialister skræddersyede designløsninger til en lang række brancher. Altid med fokus på synlighed, merværdi, konkurrencekraft og vækst.

 

Siden 1997 har vi hjulpet både private virksomheder og offentlige institutioner med at løse deres designmæssige udfordringer. Vi møder dig lige der, hvor du er. For vi er specialister i at afkode brugerbehov og designe unikke brugeroplevelser til mennesker i alle aldre. Derfor ved vi, hvordan du når ud til din kunde

 

Vi leverer til både små og store kunder. Fra den nystartede iværksættervirksomhed til den store internationale koncern. Private virksomheder og offentlige institutioner.

 

Skræddersyede og brugervenlige løsninger er nemlig vigtigt for alle slags organisationer, som vil vækste.

ER DU KLAR?

 • #
 • #
 • #
 • #