Forretningsudvikling – Sprint dig til afklaring og handleplan

Udvikl din forretning – vi hjælper dig

Der er masser af digitale muligheder, som du kan udnytte.
En smart funktion på din hjemmeside eller en helt ny digital platform, der kan skaleres.
Måske har du en spritny forretningsidé eller brand, som skal sendes rigtigt i markedet.

 

Overvejer du små eller større tiltag?
Måske er du allerede afklaret og parat til start?
Eller er du i tvivl, og har brug for hjælp til at afklare, om dine ideer holder vand?

 

Uanset hvad kræver det kundetilpassede løsninger, som performer
– og dét vil vi gerne hjælpe dig med.

 

Se mulige veje til vækst her og kontakt til en uforpligtende snak…

Skal. Skal ikke. Skal.

“Vi har gået rundt om den varme grød længe. Vi ved, at vi skal gøre noget på den digitale front – men vi er ikke helt afklarede…” siger nogle af vores kunder.

 

Hvor er DU på din digitale rejse – og hvor skal du hen?

 

Det er vigtigt af flere årsager: Dels kan du og din organisation fx spare tid og penge, hvis I arbejder mere effektivt og systematisk. Dels forventer kunderne, at du som leverandør følger med tiden. De færreste ønsker at handle hos en gammeldags virksomhed.

 

Klik på eksemplerne nedenfor og lad dig inspirere…

Se med her, hvis du også vil:

 

 • Inddrage dine kunder, medarbejdere og leder og få styr på deres forventninger og behov
 • Udvikle idé, koncept og prototype, som skal løse din udfordring
 • Trykteste ideen og skabe større træfsikkerhed
 • Have en handleplan for udvikling og implementering

 

 

SKAL DU OGSÅ VIDERE NU?
Vælg et af vores tre sprintforløb:

 

 • 1 dags sprint–afklaring
 • 3 dages sprint–udvikling og test
 • Skræddersyet sprint–fra 1- 5 dage

 

Kontakt os og del dine tanker, så finder vi ud af om et sprint er noget for DIG og DIN organisation.

 

40 62 14 84lks@designconcern.com

DesignConcern sprint

Nyt forretningsområde – afklaring og præsentation online

 

Skanroll har produceret ruller, valser og tromler i en lang årrække. Den store knowhow har gennem årene også resulteret i succesfulde udviklingsprojekter til projektkunder. Men skal det være en officiel del af forretningen at tilbyde udviklingsprojekter – og hvad med CleanTech?

 

Ledelsen og en række medarbejdere deltog i et sprintforløb, hvor kundebehov og interne processer blev endevendt, ideer udviklet  og “syretestet”.

 

Sprintforløbet mundede ud i konkret handleplan for, hvordan de nye forretningsområder skal implementeres. Og et nyt website, som præsenterer alle forretningsområder, har set dagens lys. Resultat: Større synlighed, konkurrencekraft og vækst fordi løsningen rammer direkte ned i kundernes behov.

 

Næste eksempel

Kommunikation til unge, forældre og fagpersoner

 

Ungliv.dk er ekspert i terapeutisk arbejde med børn, unge og unge voksne. Virksomheden arbejder med terapiforløb af de unge, supervisering af forældre og plejeforældre og har desuden tæt psykologfagligt samarbejde med ungdomsuddannelserne.

 

Ungliv.dk stod over for at tage det næste skridt i deres digitale rejse, og havde brug for afklaring: Hvordan skal online kommunikation gribes an i forhold til de tre målgrupper. Og hvad skal en ny digital platform kunne tilbyde?

 

Et sprintforløb med Ungliv.dks erfarne psykologer afklarede de forskellige målgruppers behov – og en digital platform blev udviklet og testet i prototype – inkl. en handleplan for det videre forløb med opbygning af ny digital platform. Alt sammen på blot fem dage. Efterflg. har Ungliv.dk fået ny og effektiv webplatform, som betyder større synlighed, mere trafik og vækst.

 

Forrige eksempel

Næste eksempel

Online ideudvikling – kunde- og medarbejderbehov

 

Danvit leverer svinefoder i verdensklasse. I forbindelse med virksomhedens vækstrejse er der brug for at gentænke, hvordan rådgivning og salg understøttes online.

 

Hvordan sikrer vi at det bliver lige så trygt og nemt at være kunde i den digitale verden som i den fysiske verden – og hvordan kan vi servicere kunderne lige så godt eller bedre online?

 

Via et designsprint fandt vi frem til, hvordan et brugervenligt online univers skal tilrettelægges, så det formidler de forskelligartede ydelser og produkter, og rammer målgruppernes behov (hvoraf en del ikke er digitale superbrugere).
Sprintet var med til at afklare brugernes behov, wireframes til website blev udviklet og testet og handleplan blev udarbejdet.

 

DanVit fandt frem til, at en smart digital løsning er helt nødvendig i dag. En erkendelse, som siden har betydet en nemmere, mere effektiv – og billigere – vej til vækst..

 

Forrige eksempel

Designer Lone Storgaard

Lad os tage en uforpligtende snak

 

Måske har du bare brug for en lillebitte, smart digital løsning. Måske skal du have en stor. Det kan også være, at du er i vildrede om, hvad der vil være klogt at tage fat på.

 

Ring til Lone og få en uforpligtende snak om, hvordan du kan udvikle din forretning og hvordan den rette designløsning kan gøre forskellen i netop din organisation.

Om Lone Storgaard

 

Mit navn er Lone Storgaard, og jeg vil meget gerne tage en uforpligtende snak med dig om, hvordan design kan gøre en forskel i netop din organisation.
Jeg har en ph.d. i brugervenlig design og masser af specialistviden og erfaring i, hvordan man afdækker og rammer dine målgruppers behov.
Som grundlægger af DESIGN CONCERN er jeg stolt af, at vores team i tæt samarbejde med kunder og brugere, har udviklet en lang række skræddersyede designløsninger. Løsninger som betyder øget synlighed, konkurrencekraft og ikke mindst vækst for vores kunder.
Det tætte samarbejde har også resulteret i en række internationale priser. Blandt andet fordi vi bruger anerkendte og velafprøvede metoder til at designe vækst. Fx ved at indkredse, hvordan du kan gøre noget på en ny måde, som skaber mere omsætning og indtjening – samtidig et dejligt skulderklap som er til stor gavn for vores kunder.

 

Vores kundeliste er lang. Men frem for at fortælle om den, vil jeg hellere have en snak med dig om, hvordan vi kan dreje på knapperne, så netop din virksomhed fremover udnytter sine muligheder bedst muligt.

 

Ring til mig på tlf. 40 62 14 84 eller skriv til lks@designconcern.com Så aftaler vi et uforpligtende møde med fokus på:

 

 • Den aktuelle situation i din virksomhed.
 • Dine overvejelser om fremtiden – blandt andet digitalisering.
 • Hvilke konkrete designløsninger der kan gøre en forskel for dig.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Og husk: DESIGN CONCERN leverer både små og store opgaver.

Om DESIGN CONCERN

 

DESIGN CONCERN er etableret i 1997 af designer og ph.d. Lone Storgaard. Fra kontoret midt i Aarhus leverer designere, grafikere, webudviklere og andre specialister skræddersyede designløsninger til en lang række brancher. Altid med fokus på synlighed, merværdi, konkurrencekraft og vækst.

 

Siden 1997 har vi hjulpet både private virksomheder og offentlige institutioner med at løse deres designmæssige udfordringer. Vi møder dig lige der, hvor du er. For vi er specialister i at afkode brugerbehov og designe unikke brugeroplevelser til mennesker i alle aldre. Derfor ved vi, hvordan du når ud til din kunde

 

Vi leverer til både små og store kunder. Fra den nystartede iværksættervirksomhed til den store internationale koncern. Private virksomheder og offentlige institutioner.

 

Skræddersyede og brugervenlige løsninger er nemlig vigtigt for alle slags organisationer, som vil vækste.

ER DU KLAR?

 • #
 • #
 • #
 • #