Få hjælp til at skabe


Vi kan hjælpe dig med digitalisering.

Med strategisk indsigt, digital power og kreativ kant bringer vi din virksomhed tættere på jeres drømme og visioner. design concern hjælper med at udvikle brugervenlige digitale løsninger, services og produkter, som gør hverdagen nemmere og smartere for dig og dine kunder.

Se hvordan vi har hjulpet andre.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Smarte løsninger, der skaber vækst.

Profort

“Den nye online abonnementsplatform har lettet arbejdsbyrden og gjort det muligt for flere i organisationen at håndtere kunder og abonnementer. Samtidig er driftssikkerheden i forhold til aktivering af simkort og overskueligheden på sitet – både frontend og backend – højnet betydeligt.”

Torben Iversen, CEO

Kran og Staal

“Vi har fået opgraderet vores hjemmeside, så kunderne kan finde os og så vi får kommunikeret vores kompetencer på bedst mulig måde. Vi har også fået en ny digital afrapportering, som vi kan benytte direkte på byggepladsen. Det er super effektivt. Vi har oplevet, at design concern til fulde har forstået vores forretning – og vi har fået en løsning, som vi kan vokse med.”

Alex Døssing, CEO

Lundsby Renewable Solutions

“Vi fik udviklet en biogasberegner til håndtering af de komplekse beregninger på en digital og let måde. Det er et produkt, som er med til at lette salgsprocessen, men også et visuelt lækkert produkt vi med stolthed kan arbejde med ude hos kunden.”

Karsten Hjorth, CEO og partner

CAPNOVA

“Gennem hele designprocessen fra kreativ idéudvikling til færdig digital platform, har vi oplevet god forståelse for CAPNOVAs behov og ønsker samt god kommunikation og effektiv eksekvering.”

Lars Stigel, CEO

SBV

“Her hos Silkeborg Beslag og Værktøj har det længe været en drøm at få vores egen webshop, som har lige så mange muligheder, som vi tilbyder vores kunder i den fysiske butik. design concern har gennem hele designprocessen været åbne, hjælpsomme og fleksible med alle vores ønsker og behov. Stor ros og ikke mindst et kæmpe tak til dem for at realisere vores drøm.”

Sarah Bundgaard, webshop-ansvarlig