Kommunikation

Design hjælper kommunikationen på vej

Kommunikation er altafgørende.
Formidl det unikke i jeres brand til dem, I henvender jer til.

Måden, I kommunikerer på som virksomhed eller brand, er afgørende for, hvordan I bliver opfattet i markedet. Det gælder både online og offline. Jo mere bevidst, konsekvent og veltilrettelagt, jeres kommunikation er designet, jo større bliver synligheden og gennemslagskraften på markedet.

Kommunikation i billeder og ord

Hos DESIGN CONCERN får I hjælp til konsekvent at udforme jeres kommunikation i både billeder og ord, så I formidler det unikke i jeres brand til dem, I henvender jer til.

 

Brug os strategisk, brug os praktisk, til små som store opgaver. Vi har ry for at være nemme at arbejde sammen med, dels fordi vi er gode til at leve os ind i hverdagen, som den ser ud fra jeres skrivebord, men også fordi vi har styr på tingene og respekt for deadlines.

Vi arbejder med…

 • Workshops
 • Kommunikationsplaner
 • Navne- og logodesign
 • Design af visuel identitet
 • Corporate identitet og årsregnskaber
 • Brochuredesign og bladrebrochurer
 • Nyhedsbreve
 • Design af plakater, bannere,
 • Design af marketingmaterialer
Tjek dit logo

Intet logo forbliver aktuelt for evigt 

Måske er det på tide at få opdateret din virksomheds logo. Over tid flytter designnormer og -tendenser sig. Det samme gør din virksomhed – og det logo, der oprindeligt var beskrivende og topmoderne, da det blev skabt, er måske ikke fulgt med tiden.

 

Hvis du kan nikke genkendende til et  eller flere af følgende scenarier, er det måske på tide at få fornyet dit logodesign.

 

Hos Design Concern hjælper vi med at afdække din virksomheds dna, designe logo og corporate identitet og sikrer, at du har et opdateret, professionelt og unikt design, som gør dig synlig og skiller dig ud fra mængden. Måske er der blot brug for en mindre tilpasning, måske har du brug for noget helt nyt…

 

Noget at det, der kan være med til at indikere om din virksomheds logo trænger til en make-over er:

Hvad med dit?

Dit logo er outdated
Der er måske elementer i logoet, som ikke længere lever op til nutidens designnormer. Det kan for eksempel være fonte eller boblende tekster, som er svære at aflæse eller blot er blevet umoderne.

 

Logoets design er for komplekst
Logoet har en masse detaljer eller gradienter, og fungerer ikke særlig godt på de digitale platforme, de vises på.

 

Virksomheden udvikler sig og fusionerer
Virksomheden udvikler og ændrer sig løbende. Der kommer måske nye services, produkter, strategier eller visioner til, som betyder at det oprindelige logodesign er mindre beskrivende i forhold til virksomhedens nye position.

 

Start-up virksomheden er vokset til next level
Mange virksomheder starter naturligt nok i det små i startup-fasen. Logodesignet var måske ikke lige dét, der blev prioriteret højest, og det influerer ofte på kvaliteten. I takt med at virksomheden vokser, er det ikke altid, at det originale logodesign gør arbejdet godt nok.

Vær jer selv – skil jer ud

En visuel identitet er noget, alle virksomheder har. Den er i mange sammenhænge ansigtet udadtil, der både differentierer, positionerer og skaber genkendelighed og forståelse for, hvad brandet står for. Hos DESIGN CONCERN kan vi hjælpe dig til at arbejde bevidst og strategisk med dit logo og visuelle identitet, så begge dele bliver stærke aktiver i din markedsføring.


Eksempler på logoer vi har designet:

Kvalitetsmaterialer giver kvalitetsimage

Håndterer du dine brochurer, kataloger, manualer og andet marketingmateriale lige så professionelt som dine produkter? Er kvaliteten høj, er der en rød tråd gennem det hele, er sproget til at forstå for dine kunder, harmonerer farverne i dit logo, er typografien ens i alle materialer? Jo mere uensartet, svært tilgængeligt eller ufuldstændigt, dit materiale fremtræder, jo mindre overbevisende står du som virksomhed over for dine kunder. Kontakt os og styrk din kommunikation nu.


Et brand er mere end et logo

 

Formålet med branding er at skille sig ud fra dem, man konkurrerer med. Jo mere unik og jo mere konsekvent, din virksomhed fremtræder, jo stærkere position får dit brand i markedet. Hos DESIGN CONCERN arbejder vi med den del af brandingdisciplinen, der har fokus på marketing og kommunikation – fra brandstrategi til opbygning af kommunikationsplatform, brand løfte, identitet og alle de tilhørende kommunikationsvirkemidler.

Husk den røde tråd

 

Jo mere rød tråd, du kan lave i din branding, jo mere professionel fremtræder du, og des stærkere slår du igennem. I praksis kan det være noget af en opgave at overskue og styre, og derfor kan vi varmt anbefale at få lavet en designmanual, hvor brugen af dit logo er klart defineret fra visitkort til brevlinje, skiltning, emballager, biler, brochurer, websites osv.

Få et logo der virker

 

Vi starter med logoet, som er ankerpunktet i den visuelle identitet. Et godt logo formidler særpræget i den virksomhed eller det produkt, det repræsenterer.
Hos os er kravet, at logoet skal være originalt, grafisk stærkt og så skal både farver og formgivning kunne leve i mange år. Det sidste kræver stor bevidsthed om, hvad der bare er et kortvarigt grafisk modefænomen, og hvad der har mere langtidsholdbar karakter.

Det virker, når det går i takt

                                                 

Branding kan gøres både stort og svært, men som kunde hos DESIGN CONCERN vil du opleve, at det også kan gøres meget enkelt og ligetil. Vi sørger for at integrere og skabe fælles fodslag i alle dine markedsføringstiltag, så du hele tiden arbejder mod samme mål, hvad enten du brander off eller online.

Udtryk der gør indtryk

 

Udviklingen af en ny brugervenlig og sælgende emballage er en proces, som kræver indsigt. Hos DESIGN CONCERN kender vi brugernes behov, og i samarbejde med dig udvikler vi din nye emballage så den performer hele vejen: fra pakkeriet, i butikken hvor den er med til at sælge dit budskab og ikke mindst når slutbrugeren eller installatøren skal åbne den.

I professionelle hænder

 

Når du overlader opgaven til DESIGN CONCERN er du sikker på, at dine materialer får det professionelle udtryk og også giver det troværdige indtryk, som resten af din virksomhed står for.

Vi kan håndtere opgaverne fra første ide og layout til tekstforfatning, roughs, sprogversioneringer samt klargøring til tryk. Vi formidler også gerne kontakt til det rette trykkeri til opgaven.

Form, funktion og branding skal gå op i en højere enhed

Kvaliteten skal matche dit produkt – emballagen, displayet eller skiltet er ofte det første indtryk af produktet og jeres virksomhed, og derfor er det vigtigt, at alle elementer spiller sammen, er synligt kvalitetspræget og konsekvent med de signaler, I gerne vil identificeres med i jeres virksomhed.

 

Emballagen kaldes ofte den sidste sælger, men ude i detailledet er den faktisk også tit den eneste sælger – derfor er det utroligt vigtigt, at designet er lavet, så brugeren intuitivt og hurtigt kan aflæse de informationer, der er nødvendige for at afgøre, om produktet skal købes eller ikke. Men emballagen skal også være nem at åbne, når man kommer hjem med varen – og det skal være nemt at skille sig af med den på ansvarlig vis. Hos DESIGN CONCERN er vi eksperter i at sætte os ind i brugernes ønsker og vaner – og vi arbejder efter en fast projektplan, der sikrer, at du får dine ting til tiden og kan holde dine deadlines over for dine kunder.

Indream emballage

 • #
 • #
 • #
 • #
 • #