Online service – energi

Danmarks energisystem

20 feb Online service – energi

Insero Science Academy og DESIGN CONCERN formidler det danske energi system via online platformen E2G.

Energy Together E2G er navnet på en ny online service under udvikling; en lærebog, som DESIGN CONCERN designer og udvikler i tæt samarbejde med INSERO Science Academy i Horsens.

Lærebogen, som i første omgang målrettes medarbejder i energisektoren, skal formidle viden og data om energistrømme (olie, kul, vedvarende energi mv.) og om den danske energisektors organisering.

Platformen skal fungere som en levende lærebog med indlæg fra mange forfattere: det er tanken, at undervisere og fagfolk i sektoren skal kunne bidrage med viden, som transformeres til nyt undervisningsmateriale, som derved bliver tilgængeligt online.

Det skal også på sigt være muligt for kursister, at afprøve såvel energistrøms- og markedssimulatorer. Her kan man kan teste sin viden og se konsekvenser af en række forskellige valg: eksempelvis LED-pæres påvirkning på energistrømmene, og hvad det betyder for forbruget af elektricitet, hvis fx 25, 50 eller 75 % af alle elpærer bliver udskiftet til LED-pærer. E2G platformen skal give nem og overskuelig adgang til en stor mængde data, og omsætte det til interessant og nyttig viden.

Om Insero Science Academy
Insero Science Academy udvikler og tilbyder uddannelsestilbud inden for energi og kommunikationsteknologi og har særligt fokus på to områder: Eksperimenterende læringsaktiviteter inden for science og innovation til grundskoler og ungdomsuddannelser samt faglige kurser og udviklingsprojekter til virksomheder og videns institutioner.  • #
  • #
  • #
  • #