Oplevelser udover alle grænser

26 aug Oplevelser udover alle grænser

Nu kan rejselystne rejse ud i verden og få en oplevelse i særklasse:
For Panorama Travel har Design Concern designet et logo og en visuel identitet, som symboliserer rejsebureauets filosofi, nemlig at man flytter sig både mentalt og fysisk, når man rejser.

Logoet består af en stiliseret, vandrende figur kombineret med navnetrækket Panorama Travel. Logoet symboliserer vejen frem mod nye oplevelser. Farverne er baseret på naturfarver, som symboliserer jord og hav.

Panorama Travels nye hjemmeside fortæller om rejsebureauet filosofi, og inspirerer via store billeder til de mange spændende rejsemål, som giver den rejsende oplevelser ud over alle grænser.
Hjemmesiden gør det nemt at få overblik over og søge på rejseform, rejsemål, rejsetema og afgange.
Her er rejser for alle, uanset om man ønsker at rejse alene, som par, familie, med venner eller i større grupper.

Se sitet her: http://panoramatravel.dk

Kunden udtaler:
“Hos Panorama Travel har vi fokus på at skabe rejseioplevelser ud over alle grænser. Det skal være en oplevelser, der flytter noget for vores kunder.

Vi valgte fra starten at samarbejde med designvirksomheden Design Concern, der har udviklet vores visuelle identitet og website. Design Concern forstod straks vores budskab og designede en visuel identitet og et website, der understøtter vores mission. Kort sagt har vi fået en rød tråd igennem alt, hvad vi kommunikerer.”
CEO Søren Bonde, Panorama Travel  • #
  • #
  • #
  • #
  • #