Oplevelser udover alle grænser

26 aug Oplevelser udover alle grænser

Nu kan kunderne rejse ud i verden og få en oplevelse i særklasse.
For Panorama Travel har Design Concern designet et logo og en visuel identitet, som symboliserer rejsebureauets filosofi, nemlig at man flytter sig (såvel mentalt og fysisk), når man rejser.

Logoet består af en stiliseret,gående figur, og navnetrækket Panorama Travel inkludere de vandrende fødder -på vej mod oplevelser ud over alle grænser. Farverne er baseret pånaturfarver, som symboliserer jord og hav.

Panorama Travels nye hjemmeside fortæller om rejsebureauet filosofi, og inspirerer via store billeder til et væld af spændende rejsemål, som giver den rejsende oplevelser ud over alle grænser.
Hjemmesiden gør det nemt at få overblik over og søge på rejseform, rejsemål, rejsetema og afgange.
Her er rejser for alle, uanset om man ønsker at rejse alene, som par, familie,med venner eller i større grupper.

Se sitet her: http://panoramatravel.dk

Kunden udtaler:
“Hos Panorama Travel har vi fokus på at skabe rejseioplevelser ud over allegrænser. Det skal være en oplevelser, der flytter noget for vores kunder.

Vi valgte fra starten at arbejde med designvirksomheden Design Concern, somhar udviklet vores visuelle identitet og vores website, som forstod voresbudskab og designede en visuel identitet og et website, der understøtter vores mission. Kort sagt har vi fået en rød tråd igennem alt, hvad vi kommunikerer.”
CEO Søren Bonde, Panorama Travel  • #
  • #
  • #
  • #