6 SEO essentials

14 mar 6 SEO essentials

Du har givet den hele armen. Artiklen er velskrevet, billederne er relevante og du har formidlet din viden. Du trykker ”publish”, og så ryger den til tops på Google… eller hvad?

Google rangerer i steps, så du er ikke selvskrevet til at komme til tops ”bare” fordi du har begået en velskrevet artikel. Din første, indledende rangering sker typisk 3 timer efter du har publiceret, men faktisk går der op mod 35 uger før din artikel er endeligt placeret.

Vil du på 1. side på Google – og helst i toppen? Så skal du til bunds i dine artikler, og i gang med at skrive til mennesker. Samtidig anvender Google 200 testpunkter, når en hjemmeside skal placeres i Google-søgningerne. Testpunkterne er Googles måde at vurdere, hvor langt oppe din artikel, blog eller hjemmeside skal ligge på Google. Lyder det kompliceret? Det er det også, men der er hjælp at hente…

En fantastisk brugeroplevelse og et godt omdømme er alfa og omega set med SEO-briller…

Word-of-mouth på Google fungerer altså ikke just, som når du fortæller om dit sidste gode køb til en ven eller veninde over en kop kaffe. Det kræver lidt mere fodarbejde…
For at hjælpe dig, har vi kogt testpunkterne ned til 15  – og lige her får du de første 6, som medvirker til at få din hjemmeside frem i Google.

I vores blogpost “SEO virker!.. hvis du gør det rigtigt” finder du de øvrige 9 ud af 15 udvalgte SEO tips, som du i øvrigt hurtigt kan få fra hånden.

Dine 6 SEO essentials

Troværdighed og brugervenlighed
altid skal være i fokus, når du optimerer din hjemmeside.

Nedenfor får du 6 tips til, hvordan dit site bliver både troværdigt og brugervenligt.

Pssst… Klik på barrene nedenfor og få et godt tip:

Forvent altid at læseren er på din hjemmeside, fordi de søger inspiration eller svar på et spørgsmål.  Der er gode SEO-point i at svare på spørgsmål straks – og uddybe bagefter.

Det vigtigste, set med SEO-briller på er, hvor nyttigt dit indhold er for læseren. Når du svarer på en problemstilling, så sørg for at imødekomme læserens næste spørgsmål – præcist og skåret ud i pap.

Angiv få, men gode links til, hvor læseren kan finde yderligere viden – og tjek naturligvis om linket virker før du poster. Husk også at linke til din side andre steder fra – fx blogs,  sociale medier m.m.

Interaktive elementer. Billeder. Videoer. Det hele fortæller en historie. Så læg en god portion energi i at stille såvel hjemmesiden som artiklen brugervenligt og spændende op med multimedie indhold – eller bed os om hjælp, hvis det kniber.

Det er ikke lige meget, hvem du er, hvor du er og hvad du kan – så fortæl om det på en ’om os’ side, gerne med relevante billeder.

Billeder siger mere end ord. Brug billeder, eller endnu bedre video til at vise din proces, fortælle din historie eller hvad du nu har fokus på.

Der er ingen ‘plug-and-play’ løsninger, så der skal fart på kreativiteten ved skrivebordet! Brug ovenstående tips og tricks til at stige til tops på Google og få glade læsere og kunder.

Kunne du tænke dig hjælp til at opnå nogle af punkterne?
Eller måske dem alle sammen?

Så klik her og send os en mail eller ring os op.

 

  • SEO virker! Hvis du gør...
  • SSL: 3 grunde til at...
  • 6 SEO essentials


  • #
  • #
  • #
  • #