SSL: 3 grunde til at få et SSL-certifikat lige nu - DESIGN CONCERN
Der er så meget information om SSL. Her har vi kogt det ned til 3 gode råd, vi vurderer som de vigtigste grunde til at få sat låsen foran din URL i 2019 (...)
2019,SSL,ssl certifikathvad er ssl,
8327
post-template-default,single,single-post,postid-8327,single-format-standard,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

SSL: 3 grunde til at få et SSL-certifikat lige nu

07 mar SSL: 3 grunde til at få et SSL-certifikat lige nu

Du har sikkert allerede lagt mærke til det. De små låse til venstre for [tippy title=”URL’en” href=”http://croberts.me/”] En URL er det du skriver i din browser for at komme ind på en hjemmeside. https://facebook.com og https://google.com er begge eksempler på URL’er[/tippy]  har længe spredt sig som ringe i vandet på nettet. I 2019 er det et must-have for enhver hjemmeside, at have et SSL-certifikat:

SSL – Security Socket Layer – er en af måderne du kan forsikre dine læsere og kunder for, at deres informationer er i trygge hænder. Står der https:\\ i URLén har hjemmesiden allerede et SSL-certifikat.

Med installation af et SSL-certifikat kan du altså med god samvittighed bede din målgruppe om deres oplysninger på din hjemmeside (Husk også at have din [tippy title=”GDPR-politik” href=”http://croberts.me/”] General Data Protection Regulation (GDPR) er den nye lovgivning omkring virksomheders opbevaring og brug af persondata, [/tippy]  på plads, klik her og læs mere).

Er du endnu ikke helt overbevist om at SSL er noget for dig og din virksomhed? Så tag et kig på nedenstående 3 (gode) grunde til at få installation af et SSL-certifikat på din do-to liste.

Se i øvrigt også blogpost: 2019-SEO virker!.. hvis du gør det rigtigt

  Instagram – @designconcerndk
[instagram-feed cols=3]
Andre blogposts du måske vil synes om
Kontakt muligheder

3 gode grunde til at få et SSL-certifikat

Der er meget teknisk information om SSL.
Her har vi samlet 3 gode grunde til at få sat låsen foran din URL nu.

Så er det nu! Kom frem i bussen på Google,
og beskyt din målgruppe med et SSL-certifikat.

Der er utallige udbydere og mange meninger om, hvilket certifikat, der er bedst og hvor meget det skal koste.

Hos Design Concern A/S er vi rigtig glade for Let’s Incrypt, fordi den er gratis og hurtig at installere – samtidig med at certifikatet holder, hvad det lover. Du kan bruge det til ét domæne – har du mere end ét, kan du sagtens hente det til flere.

Kort sagt: Den fungerer til én hjemmeside, men kan bruges både til din .com, .dk, eller et helt 3.Der er et lille ‘men’… Den skal opdateres hver 3. md. og her hjælper vi naturligvis gerne.

Har du investeret i flere domæner, er du bedst tjent med at investere i et SSL-certifikat, som kan bruges ubegrænset og uden opdateringer, fx et Wildcard-certifikat. Lad os drøfte hvad der passer bedst til din hjemmeside.

 

Lad os fixe det nu, og gør dine kunder trygge…

Så klik her og send os en mail eller ring os op.

  • SEO virker! Hvis du gør...
  • SSL: 3 grunde til at...
  • 6 SEO essentials  • #
  • #
  • #
  • #
  • #