Digitalt design

Vi leverer et bredt udvalg af digitalt design. Fra hjemmesider og rådgivning
om brugergrænseflader til applikationer.

Udviklingen indenfor det digitale har accelereret de seneste års tid samtidig med at konkurrencen er blevet hårdere og hårdere. Det er nødvendigt for virksomheder at holde sig opdateret med de nyeste teknologier og metoder for at holde sig konkurrencedygtige.

Inden for digitalt design arbejder vi med:

 • User journeys / workshops / afdækning af brugerbehov
 • Design og kodning af websites og webapps
 • Design og kodning af webshops, erp integration
 • OpenSource, WordPress og Umbraco
 • Opdateringsaftaler
 • SSL-certifikater
 • Hosting
 • SEO
 • SoMe
 • Udvikling af content: tekster, billedbehandling, video og animation

Websites, store som små

Hos DESIGN CONCERN designer og udvikler vi både store og små hjemmesider. Vi starter med at kigge på dine behov og fremtidsønsker hvorefter vi anbefaler et passende content management system (CMS). Vi opererer med forskellige CMS: WordPress og Umbraco. Kontakt os, hvis i gerne vil have en uforpligtende snak om hvad der passer jeres virksomhed bedst.

Vi skal have et klart billede af branchen, din virksomhed, jeres arbejdsprocesser og ikke mindst jeres kunder og andre brugere af hjemmesiden. På basis af en indledende behovsanalyse kommer vi med forslag til strategi og opbygning.

User Experience: Brugerens oplevelse i centrum

 

Konceptualisering og udvikling af fremragende digitale oplevelser kræver indsigt i dine slutbrugeres adfærd og vaner. Vi er eksperter i at afkode brugerbehov. Vi afholder workshops, fokusgruppeinterviews, og i det hele taget inddrages brugere og andre aktører aktivt igennem hele designprocessen. Vi mener ganske enkelt at produkter udviklet i tæt samarbejde med slutbrugerne i sidste ende bliver bedre og mere værdsat.

ux-design

Skræddersyede webapplikationer til dine behov

Vi har stor erfaring med udvikling og design af løsninger, der passer netop dine behov. Har du en problemstilling eller disharmoni du tænker kan løses digitalt, eller har du allerede et koncept og mangler en samarbejdspartner til udviklingsprocessen? Uanset hvad, står vi til rådighed.

 

Vi har igennem tiden arbejdet med mange forskellige brancher, fra madbestilling i det offentlige til e-læringsplatforme i energisektoren.

 

Læs mere om Det Gode Køkken i Holstebro Kommune

Læs mere om Energy Together (E2G)

Brugervenlighed

Det er vigtigt at din hjemmeside virker god og overskuelig – uanset om den bliver vist på en smartphone, en tablet eller en computer. Ikke mindst set i lyset af at du kun har få sekunder til at fastholde brugerne interesse.

Et par hurtige retningslinjer:

Entydigt

Entydigt

 

En menu skal fremstå tydelig og med klar markering af, hvor brugeren befinder sig. Derudover er det vigtigt at menupunkterne er entydige og nemme at forstå.

Overskueligt design

Overskueligt

 

De fleste hjemmesider kan med fordel anvende en enkelt og struktureret opbygning. Dernæst benyttes kontraster til at adskille de forskellige former for informationer og muligheder. Det skaber overblik og ro. Billeder kommunikerer hurtigere end ord.

Lettilgængeligt design

Lettilgængeligt

 

Navigationen skal være intuitiv og let at gå til. Indholdet skal målrettes brugerne og deres behov for viden, og teksten skal udformes i et letforståeligt sprog, der virker naturligt for målgruppen.

Prioriter dine budskaber

Prioriterende

 

Ligesom i et butiksvindue er det vigtigt at fremhæve produkter og/eller informationer, der øger interessen for at undersøge nærmere. Derfor bør pladsen til tekst, billeder og links m.m. på hjemmesiden disponeres alt efter vigtighed.

Sociale medier?

Twitter
Facebook
Youtube
Linkedin
Pinterest
Vimeo

Professionel profil

 

Et stigende antal virksomheder vælger at være synlige på de sociale medier som fx Linkedin, Facebook, Twitter, Pinterest, Instram, YouTube mv. Har du overvejet om tilstedeværelse er relevant for din virksomhed?

 

Synlig på sociale medier

 

Brug af sociale medier er stadigvæk nyt for mange virksomheder, men flere og flere går med overvejelsen: skal – skal ikke.
Sociale medier er med til at skabe synlighed for din virksomhed – og du gør klogt i at træffe et bevidst valg.

 

Skab værdi

 

Virksomheder kan benytte de sociale medier til tiltrække opmærksomhed og skabe værdi – ellers giver det ikke mening. Del ud af din viden, gør hverdagen nemmere – eller hvad der nu er relevant for netop din virksomhed. Hvis man vil være synlig og have fans er der kun en vej: lav en plan for løbende opdatering. Og kvaliteten skal være i top – hver gang.

 • #
 • #
 • #
 • #
 • #