Kontakt os

Kontakt os på tel. +45 8676 1022, skriv til dc@designconcern.com eller kig forbi i Nørre Allé 46 i Aarhus

Har du et spørgsmål, et projekt, en opgave eller et vidensbehov, hvor du tænker, at Design Concern måske kunne hjælpe?

 

Kontakt os på tel. +45 8676 1022 eller send en mail til dc@designconcern.com.

Du er også velkommen til at kigge forbi, og passer det bedre kommer vi også gerne forbi hos dig. Første møde er helt uforpligtende.

Uanset om du er start-up eller etableret virksomhed, så er workshoppen et tilbud til dig. Workshoppen er en god måde at skabe overblik, drøfte udfordringer og muligheder – og efterfølgende få et estimat på opgavens omfang.

 

Læs mere om tilbudet for gratis mini-workshop her.

Start med et sprint og få hjælp til at blive afklaret og skabe konkrete resultater på få dage – dét betaler sig. Et sprint er en effektiv og omkostningsbesparende metode, som på få dage leder dig på rette spor, så du kan fokusere på dét, der lønner sig – både på kort og lang sigt.

 

Læs mere om sprint her.

Udvikling behøver ikke være omfattende. Selv små greb kan gøre en kæmpe forskel og skabe en bedre brugeroplevelse og en bedre bundlinje. Vækst og høst gevinsten hurtigt.

 

Læs mere her.

Bliv klar til at skabe merværdi via digitalisering og brugervenligt design. Digitaliseringsdesign kan hjælpe din virksomhed med at vækste på top og bundlinje og få din digitale platform til at modsvare kundernes og medarbejdernes behov.

 

Læs mere om digitaliseringsdesign her.

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #