Om os ved design concern – Samarbejdet med os.

Læs om os her.

Hvorfor samarbejde med os?

Lille team. Stor dedikation. Lang erfaring.

Hos design concern venter du ikke i telefonkø. Vi lover dig, at du hurtigt kommer på fornavn med vores dedikerede team, ligesom vi sætter en stor ære i at lære dig og din virksomhed at kende. Vi prioriterer nærhed højt.

Alt efter behov drager du desuden fordel af vores tætte og langvarige samarbejde med andre specialister – samarbejder, der er opstået på baggrund af mange års erfaring i branchen.

Vi har i øvrigt vundet en masse priser sammen med vores kunder. Det skaber synlighed i markedet, og det er et skulderklap, som både vi og vores kunder er rigtig stolte af.

Skal vi skabe den næste succes sammen?

Vi tænker i design.

Vi ved på at det gode design skaber gode resultater. Design nytter. Det ligger i vores DNA konstant at lede efter nye muligheder, udforske og sikre bedst mulig funktionalitet og brugervenlighed. Herigennem skaber vi nye og ultimative oplevelser for dine kunder og medarbejdere.

Vi arbejder både strategisk og praktisk med design. Derfor kan vi helhedstænke og sikre en rød tråd gennem hele din virksomheds tilstedeværelse på markedet, og det skaber merværdi.

Specialister i brugerbehov.

Vi har rødder i det fysiske produktdesign. Siden har vi bevæget os over i en mere digital retning i tråd med samfundsudviklingen. Det skaber fordele for både dig og os.

Vores udgangspunkt i produktdesignet har stadig afgørende betydning for vores arbejdsmetoder. Vi er nemlig specialister i at undersøge og forstå brugerens behov, og vi kan derfor altid skabe lige netop dén løsning, der bedst lever op til dine og dine kunders ønsker.

Unikke brugeroplevelser differentierer din virksomhed – og er en nødvendighed i dag, hvis du vil vækste i et stærkt konkurrencepræget og globalt marked.

Specialistviden er merværdi.

Din virksomhed har specialiseret sig – det har vi også.

Det gode samarbejde.

Vores kunder fortjener de bedste løsninger – og den bedste service.

Hos design concern vil vi gerne være mere end blot en ny leverandør. Vi ønsker at udvikle et langvarigt samarbejde til fordel for begge parter.

Vores indsigt i brugerbehov og designmetoder kombineret med din specialistviden betyder, at vi i fællesskab kan udvikle løsninger, der optimerer brugeroplevelsen og på samme tid gavner din bundlinje.

Sammen skaber vi både små og enkle samt store og komplekse løsninger, der alle er skræddersyet og dermed målrettet din virksomhed og dine kunder. Et tæt samarbejde skaber de bedste resultater – og gør i øvrigt det hele meget nemmere og sjovere.