Om os ved design concern – Om os.

Læs om os her.

Kunderne i centrum.

Lille team. Stor dedikation. Lang erfaring.

Som kunde hos design concern kommer du hurtigt på fornavn med vores dedikerede team, som alle sætter en stor ære i at lære dig, din virksomhed og din målgruppe godt at kende.

Med design concern som samarbejdspartner får du adgang til et innovativt mindset, stor erfaring og stærke kompetencer internt i huset – samt vores dygtige eksterne specialister.

…vi har forresten også vundet en række designpriser, hvilket øger synligheden på markedet for vores kunder. Skal vi skabe den næste succes sammen?

Specialistviden i brugerbehov = merværdi.

Med rødder i produktdesign samt prisbelønnet forskning i tilgængelighed har vi stor erfaring med brugerdrevet udvikling og innovation. I takt med samfundsudviklingen har vi bevæget os i en mere digital retning, men brugervenlighed er til stadighed dybt forankret i vores DNA, hvilket betyder fordele for dig.

Vi er specialister i at forstå brugerbehov, og vi kan derfor skabe lige netop dén løsning, der bedst lever op til dine og dine kunders ønsker – uanset størrelse og kompleksitet.

Unikke brugeroplevelser differentierer din virksomhed – og er en nødvendighed i dag, hvis du vil vækste i et stærkt konkurrencepræget og globalt marked.

Fra tanke til den rette løsning.

Investerer du tid og penge i de rette projekter? Udvikler du det, som markedet, dine kunder og medarbejdere har brug for? I tæt samarbejde sikrer vi, at din nye løsning målrettes reelle behov.

Med udgangspunkt i designtænkning arbejder vi både strategisk og praktisk for at opnå gode resultater. Vi helhedstænker og sørger for at bevare en rød tråd gennem din virksomheds tilstedeværelse på markedet. Sammen kan vi skabe nye, ultimative oplevelser for dig, dine medarbejdere og dine kunder. Det giver synlighed, merværdi samt konkurrencekraft, der bidrager til vækst i din virksomhed.

Har du en idé til et nyt projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Hos design concern kan vi hjælpe dig fra start, gennem processen og i mål.

Det gode samarbejde.

Vores kunder fortjener de bedste løsninger – og den bedste service.

Hos design concern vil vi gerne være mere end blot en ny leverandør. Vi ønsker at udvikle et langvarigt samarbejde til fordel for begge parter.

Vores indsigt i brugerbehov og designmetoder kombineret med din specialistviden betyder, at vi i fællesskab kan udvikle løsninger, der optimerer brugeroplevelsen og samtidigt gavner din bundlinje.

Vi prioriterer tæt samarbejde højt, da det skaber de bedste resultater – på en i øvrigt meget nemmere og sjovere måde.

Mission.

Med strategisk sigte, viden om brugerbehov, digital power og kreativ kant bringer design concern din virksomhed tættere på jeres drømme og visioner.

Vi hjælper hele vejen rundt: Fra strategi og behovsafklaring, ideudvikling, design og branding, implementering og drift af løsninger.

Fokus er på brugervenlige kvalitetsløsninger inden for digitalt design, design og branding-opgaver, der gør hverdagen nemmere og smartere for alle – fordi det betaler sig.

Vision.

Med designtænkning vil vi forvandle hver dag til en leg
og indfri det fulde potentiale.