Nem adgang til vigtige informationer

Hvidbjerg Vinduet har i over 40 år leveret bæredygtige vinduesløsninger til byggeriet. design concern hjalp med at skabe en responsiv hjemmeside med fokus på funktionalitet og brugervenlighed, som sikrer en god oplevelse, hver gang en kunde besøger sitet.

Hvidbjerg Vinduet

Resultater.

Kortere vej fra kunde til salgskonsulent

Tilgængelighed fra alle platforme

Øget kundetilfredshed

{

“Hvidbjerg Vinduet har både private og professionelle kunder, der søger efter en optimal vinduesløsning på nettet. Derfor er Hvidbjerg Vinduets webløsning tilpasset, så den vises optimalt på alle platforme og mobile enheder. Det betyder, at kunderne altid præsenteres for en overskuelig og præsentabel hjemmeside – uanset om man klikker ind på siden via sin smartphone, tablet eller computer. Og det giver tilfredse kunder. Vi er så glade for samarbejdet med design concern.”

Inger-Lise Krag, marketing

Om projektet.

Hvidbjerg Vinduet er én af Skandinaviens største selvstændige producenter af miljø- og energirigtige vinduer og døre. Produktionen foregår på virksomhedens egne fabrikker i Nors ved Thisted og i Hvidbjerg på Thyholm.

design concern fik til opgave at redesigne hjemmesiden responsivt, så man kan tilgå sitet optimalt fra alle platforme. Desuden ønskede Hvidbjerg Vinduet at friske designet op og gøre sitet mere brugervenligt ved hjælp af visuelle virkemidler og nye, lettilgængelige funktioner.

Vi har lagt vægt på enkelhed og overskuelighed i designet af det nye website. Desuden har vi designet en række ikoner, der fungerer som hurtig adgang til vigtige informationer.

Funktionaliteten er udvidet, så kunden nu med et enkelt klik fx kan komme i kontakt med en salgskonsulent – og som en ekstra service til tegnestuer og arkitekter er det nu muligt at downloade DWG-tegninger direkte fra hjemmesiden.

ungliv-pose
ungliv-pin
ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.