Effektiv assistance efter dine behov.

Fast samarbejde med fordele.

Hos design concern har du mulighed for at tegne en retainer-aftale. Du får en fast samarbejdspartner, der kender din forretning. Dermed kan vi effektivt løse foreliggende opgaver – og ikke mindst samtidigt sikre en rød tråd i din branding og udviklingsindsats.

Med en retainer betaler du et månedligt fast beløb efter aftale og kan så altid række ud efter hjælp – uden at budgettet skrider. Dette giver dig ro i sindet og tid til at fokusere på andre opgaver i din virksomhed.

En retainer kan benyttes til en bred vifte af opgaver inden for udvikling og drift,  fx design, marketing, web- og digitale opgaver  mv. Det kan fx være opdatering af design, brochurer og flyers, nyhedsbreve, content-udvikling, præsentationer og skabeloner, oprettelse af billedbank, design af illustrationer, ikoner, visitkort og annoncer samt lign. mindre driftsopgaver efter ønske. Online såvel som offline.

Vi skræddersyr en retaineraftale til dig afhængigt af, hvad du har brug for. Des flere timer, des mere fordelagtige timer. Ring til os og lad os drøfte dit behov.