Bæredygtige alternativer til olie- og gasindustri

MA-Teknik A/S har siden 1998 forsynet olie-, offshore-, petrokemisk- og procesindustrien samt tankvognsbyggere med effektive komponenter. I takt med den grønne omstilling udvikler og leverer virksomheden nu også bæredygtige alternativer. design concern stod for design, den digitale kommunikation med bæredygtige alternativer og udvikling af ny hjemmeside.

MA-teknik-offshore-oil-rig

MA-TEKNIK

Resultater.

Stærk grøn profil i en traditionel branche

Bæredygtigt budskab / ny digital identitet

Overskuelig adgang til rette løsninger

Nem vedligeholdelse af ny digital platform

MA-Teknik logo
{

Vi har udviklet ny hjemmeside i tæt samarbejde med design concern. Både design og opbygning giver rigtig god mening med nyt kompetenceområde inden for Sustainable Alternatives. Vi benytter bl.a. hjemmesiden i salgsprocessen, når vi taler med kunderne – og det virker rigtig godt og effektivt.

Peter Rødkjær, CEO

Om projektet.

design concern rådgav, redesignede og opbyggede en ny skalerbar løsning med et design-løft, som bl.a. introducerede det nye kompetenceområde “sustainable alternatives” – bæredygtige alternativer.

Med det nye website er der skabt overblik over ydelserne, og det er nemt at finde de rette informationer inkl. de tekniske specifikationer. Der er bl.a. arbejdet med små animationer på websitet, som skaber liv og gør siden let aflæselig.

Websitet er opsat i WordPress og kræver ikke meget teknisk viden for MA-Teknik at vedligeholde, hvormed det kan håndteres internt uden at skulle have fat i udvikler. Websitet er tilmed blevet nemt at skalere og videreudvikle, hvis flere funktionaliter skal tilføjes på sigt.

MA-teknik website
Petrokemisk industri - MA-teknik
MA-teknik web tablet

Relaterede cases.