B2B og B2C webshop til metalplade-leverandør

Netto Perforering er en specialiseret totalleverandør inden for metal og stål. Virksomheden har over 400 assorterede standardvarer på lager og kan levere mere end 1.000 forskellige standardvarer. De var klar til næste skridt i forhold til digitalisering og drømte om at få et overskueligt overblik over deres produkter samt give både B2B og B2C kunder mulighed for at bestille og købe standardvarer via en webshop.

Netto Perforering

Resultater.

Brugervenligt interface og produktoverblik

Øget synlighed med stærk profil

Styrkelse af konkurrencekraft

Moderne og skalerbart website

Mersalg via B2B og B2C webshop

Administrativ lettelse for medarbejdere

Om projektet.

Netto Perforering havde et utidssvarende website, som ikke matcher den travle hverdag i en moderne virksomhed. Næste skridt i den digitale rejse skulle påbegyndes.

design concern designede og udviklede et nyt online univers, der afspejler Netto Perforering som den servicemindede og topprofessionelle virksomhed, de er.

Med det nye univers fik Netto Perforering samtidig realiseret drømmen om en webshop, hvor det er nemt at få overblik over de mange forskellige standardvarer, virksomheden kan levere.

Websitet henvender sig til tre kundegrupper: B2C, B2B og grossister. Hermed kan Netto Perforering nemt administrere forskellige brugerbehov og prisstrukturer i forhold til hver af disse kundegrupper.

Kundegrupperne håndteres via loginfunktionalitet og to respektive universer til henholdsvis erhverv og privat. Brugerne kan dermed nemt få overblik over de forskellige varer og ydelser, der passer til deres kundegruppes behov, samt forespørge og bestille de ønskede produkter.

I en tid hvor råvarepriserne svinger meget, er det vigtigt, at priserne nemt kan justeres, og at lagerstatus hele tiden er opdateret. Med den nye løsning er hverdagen blevet meget nemmere og mere lønsom for Netto Perforering.

Relaterede cases.