Fordi god branding gør dig unik.

Gør dig synlig på markedet.

Branding handler om at kommunikere essensen af din virksomhed til omverdenen og til dine kunder. God branding fokuserer på din virksomheds styrker og fortæller kunderne, hvorfor dine produkter og services er bedre end andre på markedet og hvad man kan forvente.

Dit brand repræsenterer virksomheden og dens personlighed, og er med til at skille den ud fra dine konkurrenter. Og det er afgørende for, hvordan du bliver opfattet på markedet. Jo mere bevidst, konsekvent og veltilrettelagt din kommunikation er designet, jo større bliver synligheden og gennemslagskraften på markedet.

Det gør du bl.a. gennem dit logo og et pay-off eller tagline: et godt eksempel er Nike som benytter et billedmærke, en såkaldt swoosh og et pay-off: Just do it. Nike motiverer og inspirerer kunderne. Hvad gør din virksomhed?

Har du brug for hjælp til at få styr på din branding? Hos design concern kan du få hjælp til branding strategi, design af logo, pay-off, visuel identitet, website, tone of voice, tekster, designmanualer eller blot et brush-up, alt efter behov.

Skil dig ud.

Hos design concern hjælper vi med at synliggøre din virksomheds DNA, så den skiller sig ud på den rette måde.

Du får hjælp til at udforme din strategi og din kommunikation, i billeder og ord, så du formidler det unikke ved lige præcis din virksomheds brand.

design concern kan også hjælpe dig med at vedligeholde og opdatere dit brand – eller rebrande, så I fortsat står helt skarpt over for jeres målgrupper. On- og offline.

Sådan har vi hjulpet andre virksomheder med branding via design.