Emballage forener brand og vision

Skønhedsbrandet Almas henvendte sig til design concern for at få hjælp til at realisere drømmen om at sende egne produkter på markedet. Vi har hjulpet Almas med at få styr på den visuelle identiet, produktemballager og diverse marketingsmaterialer. 

design concern

Leverancer.

Almas Beauty

Resultater.

En stærk og genkendelig profil

Lækker og genanvendelig emballage

{

“Ønsket var at skabe en emballageserie til farvede linser, der appellerer til det unge segment. Med det som afsæt skulle udtrykket være moderne, ekspressivt og farverigt og med Almas Beauty som tydelig afsender.

Almas Beauty

Om projektet.

Da Almas Beauty var en startup, skulle produktudvilingen ske i mindre bidder. I de indledende møder blev der styr på virksomhedens DNA, hvilket gjorde det muligt at etablere den vigtige røde tråd på tværs af produktlinjerne.

Almas Beauty havde i forvejen en klar strategi for, hvilken rækkefølge produkterne skulle lanceres, og at produkterne skulle henvende sig til unge piger.

I samarbejde med design concern blev der også fastlagt en klar og tydelig designlinje. design concern blev dermed ansvarlig for en trinvis totalløsning, der både omfattede design af virksomhedens fysiske produkter og visuelle identitet.

Relaterede cases.