Digital platform sikrer videndeling på tværs

BaltSe@nior er et samarbejde mellem en række skandinaviske og baltiske partnere, som arbejder med udviklingen af smarte løsninger inden for møbler og interiørprodukter til den voksende befolkning af ældre. design concerns opgave gik på at designe og udvikle et såkaldt Virtual Library, hvor viden inden for området nemt kan deles.

BaltSe@nior

Resultater.

Udarbejdelse af unik videndelingsplatform

Løsning med brugeren i centrum

Forum til understøttelse af hurtig kommunikation

Lettere adgang til viden på tværs af branchen

{

“Med BaltSe@nior-platformen har vi fået et brugervenligt forum, hvor partnere fra de baltiske lande kan vidensdele i forbindelse med udvikling af produkter til seniorer.”

Joan Knudsen, projektleder

Om projektet.

På baggrund af viden fra spørgeskemaundersøgelser blandt de forskellige målgrupper har design concern udviklet og designet en webbaseret videnplatform – BaltSe@nior Virtual Library.

Platformen er håndkodet, og er ideel til søgning efter og deling af viden om seniorer samt udvikling af produkter og møbler til denne målgruppe.

BaltSe@nior Virtual Library er målrettet møbelproducenter, designere, udviklere, forskere og virksomheder, som skal udvikle møbler, der varetager seniorers særlige behov. Platformen skal præsentere viden og data fra hele den baltiske region, men også gerne andre steder fra.

Virtual Library omfatter herudover et forum, hvor brugerne let kan kommunikere direkte med hinanden.

Relaterede cases.