Produktviden gjort nemt tilgængeligt worldwide

Borum er en af verdens førende inden for udvikling og salg af vejstribemaskiner. Det er vigtigt at kunne tilbyde en god service, uanset hvor i verden kunden befinder sig. Derfor er vi hos design concern stolte af, at Borum kom til os, da de skulle designe og udvikle en webplatform til vedligeholdelse af det komplekse produktprogram – med adgang til viden om Borums produkter 24/7.

Borum

Resultater.

Styrket international profil

Nem vedligeholdelse af hjemmesiden

PIM-system med data samlet ét sted

Nemt tilgængelig og digital vidensbank

Nem udrulning af nye sprog

{

Borums webplatform er kernen i virksomhedens kommunikation med kunder i hele verden. Gennem platformen kan Borum nemt vedligeholde de mange forskellige produktkonfigurationer. Det er også enkelt at vedligeholde og skabe nye sprogversionerede marketingmaterialer – og det gør hverdagen nemmere for både medarbejdere og kunder.”

Adina Florescu, Marketing

Om projektet.

Målet med Borums nye digitale platform var todelt: Dels skulle den gøre det let at vedligeholde det store og komplekse produktprogram for Borums medarbejdere. Dels skulle kunder i hele verden kunne tilgå viden om Borums vejstribemaskiner og services 24/7 – på tværs af alverdens tidszoner. 

Borums nye webplatform blev omdrejningspunket for al produktinformation og viden om vejstribemaskinerne. Derfor var brugervenligheden også en vigtig faktor, da design concern designede og udviklede platformen baseret på personas. Med ultimative brugerbehov for øje valgte vi at bygge platformen fra bunden og integrere den med et PIM (Product Information Management)-system. Dermed blev al information samlet ét sted og gjort nemt tilgængelig for alle. 

Til det brugervenlige webunivers udarbejdede design concern desuden ikoner og andre visuelle elementer, som gør det nemt at navigere på hjemmesiden. Da sitet også tilgås af mennesker fra mange forskellige lande, bistod vi Borum med sprogversioneringen af platformen. Endelig har vi udarbejdet marketingmateriale som brochurer og flyers til brug online og på messer i hele verden.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.