Teambuilding-arrangør fik opgraderet identitet og konvertering

CoastZone specialiserer sig i teambuilding og udvikling gennem aktiv læring. Virksomheden udvikler løbende nye kundetilbud, og i forbindelse med introduktion af nyt forretningsområde var det samtidig blevet tid til en modernisering af CoastZones brandidentitet. design concern blev valgt som designpartner.

CoastZone

Resultater.

Design af visuel identitet og grafisk materiale Etablering af rød tråd på tværs af alt materiale Styrkelse af konkurrencekraft Brugervenlig hjemmeside med lav bounce rate Nem vedligeholdelse og skalerbarhed
{

CoastZone har gennem flere projekter arbejdet tæt sammen med design concern og kan varmt anbefale dem.

Oprindeligt hjalp de os med at udvikle et nyt website, men på grund af deres kompetence, grundighed og resultater har vi udvidet samarbejdet til også at omfatte flere områder inden for marketing – fra tracking og websiteudvikling til grafisk arbejde.

design concern er altid “high speed to market” og leverer arbejde af høj kvalitet. De er agile og har et skarpt øje for detaljer, hvilket gør dem til en uvurderlig samarbejdspartner.

Anette Viborg, Marketing Coordinator

Om projektet.

Samarbejdet startede med en tilbundsgående dialog i forhold til at kommunikere alle forretningsben og værditilbud med henblik på at etablere en rød tråd i CoastZones brandidentitet. Der blev desuden designet et ideoplæg til et opdateret og tidsvarende designunivers, såvel online som offline

Bl.a. fik den ny hjemmeside et designløft, som medvirker til at gøre siden mere brugervenlig. Der er eksempelvis skabt mulighed for at filtrere teambuilding-aktiviteter, hvilket forbedrer brugeroplevelsen betydeligt og giver et bedre overblik.

Der er desuden udviklet et interaktivt kort, der giver mulighed for at udforske CoastZones forskellige samarbejdspartnere landet over.

Hjemmesiden er bygget i WordPress med Divi-temaet, hvilket gør det nemt for CoastZone at vedligeholde den uden behov for teknisk ekspertise. Dette betyder, at de kan foretage ændringer internt uden at skulle involvere udviklere hver gang, der er behov for justeringer. Derudover er hjemmesiden nu billigere at videreudvikle, hvis der på sigt skal tilføjes flere funktioner.

CoastZone brochure
ungliv-pin

Relaterede cases.