Online auktioner til jægere

Danske Herregårdsjægere er en forening, der varetager medlemmernes faglige jagtinteresse gennem et samarbejde med relevante aktører indenfor jagt- og vildtforvaltning. Foreningen manglede en hjemmeside, der kan håndtere årlige jagtauktioner, og som er nem at opdatere.

Danske Herregårdsjægere hjort billede

design concern

Leverancer.

Danske Herregårdsjægere

Resultater.

Design af skalerbar hjemmeside

Opsætning af auktionsmodul – kan håndteres internt

Nem vedligeholdelse for medarbejdere

{
“Vi stod og skulle bruge en hjemmeside med auktionsmodul op til jagtsæsonen. Vi tog kontakt til design concern, som hurtigt og effektivt hjalp os i mål, så vi kunne nå at få auktionerne i gang inden årets jagtsæson. Vi fik en hjemmeside med auktioner, som vi selv kan håndtere, og det virker rigtig fint. Vi er super glade for samarbejdet.”

Paw Hannibal Helms, Danske Herregårdsjægere

Om projektet.

Danske Herregårdsjægere havde brug for en ny digital platform i form af en hjemmeside, hvor jægere kan byde på de forskellige jagter. Foreningens daværende hjemmeside var udviklet i et system, der var svært for medlemmerne at administrere, og der opstod derfor et behov for at få skiftet, så vedligeholdelse kunne håndteres internt.

design concern opbyggede en ny skalerbar løsning, der ikke kræver meget teknisk viden for at vedligeholde.

Hjemmesiden rummer desuden et auktionsmodul, hvor det er let for medarbejdere at opsætte foreningens årlige auktioner, som jægerne kan byde på.

Auktionsmodulet giver automatisk besked, hvis der er nogen, som byder over brugernes bud, og tager ligeledes også automatisk selv den indledende kontakt til vinderne af auktionerne. Auktionshjemmesiden gør det nemmere for alle og sikrer en god online oplevelse.

Danske Herregårdsjægere på mobil

Relaterede cases.