Digital upgrade til SMV'er

I forbindelse med Erhvervsstyrelsens lancering af en række initiativer, der skal løfte Danmarks digitale potentiale, skulle Digital Ledelseskultur have udviklet en visuel identitet samt en digital platform. Se hvordan design concern vandt og løste opgaven.

Digital Ledelseskultur

Resultater.

Ny digital platform

Brugervenligt website

Klar formidling af nøglebudskaber

Genkendeligt visuelt univers

Om projektet.

I udviklingen af en digital platform, hvor virksomheder kan finde information om de kompetenceskabende forløb, skabte vi en visuel identitet samt et brugervenligt website.

Via et overskueligt layout og klare budskaber formidler websitet, hvordan deltagelse i Digital Ledelseskultur vil styrke de digitale kompetencer for ledere og nøglemedarbejdere.

Den visuelle identitet består af logo, ikoner, typografi og farver. Logoet symboliserer byggeklodser og er formet som en videnstrappe, man stiger opad. Bomærket er cirkulært – en arketypisk form for noget, der aldrig står stille, men som ruller frem mod nye mål for digitaliseringshøjder. Bomærket består af farverne turkis og auberginefarvet, der skaber en visuel kontrast og samtidig bidrager med et friskt look.
ungliv-pose
ungliv-pin
ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.